Ето ги ТОП мацките на 2023 г. (ОБЗОР)

Ефирът откри новите сексбомби

2023 г. определено бе най-горещата - и буквално, и преносно. Освен адски температури през лятото, а и не само, градусите повдигнаха и най-яките мацки по нашите ширини. Част от тях са открития на телевизиите. Благодарение на многото риалити формати разбрахме, че секси красавици са не само плеймейтките и силиконовите бомби. А чар има и в обикновените девойки, за които никой дори не е подозирал.
Затова "България Днес" избра Топ 10 от тях, насладете им се!

Откритието на "Игри на волята"

Денислава със сигурност заслужи титлата - секссимвола на "Игри на волята".

Блондинката с палав поглед прикова вниманието към себе си дори и когато не се бе къпала, наконтила и всичко останало на Дивата река. Но щом влезе в резиденцията и разкрасителните кремове, пресата и модерните дрешки влязоха в експлоатация, секси блондинката показа колко гореща е наистина. Дени може и да има корекции по тялото си, но сините й очи имат убийствени поглед.

Тоби е най-секси готвачка

Още една новоизлюпена риалити звезда. Готвачката Тоби не спечели "Мастършеф", но виж, мъжките погледи ги обра със сигурност.

Ако не вярвате, вижте горещите й кадри. Или пък питайте шеф Кустев.
Надарената готвачка блести не само в кухнята, но и извън нея. 28-годишната хубавица е раждала, но сложи в малкия си джоб всички мацки, застанали пред печката. А сочната й гръд е гореща колкото тиган, оставен на котлона за 20 мин.

Не може без Мария

Ако говорим за сексапил в родния попфолк, то Мария е константа в тази класация.

Просто Отварачката с всяка изминала година става все по-гореща. Секси миньончето определено знае как да провокира и да накара мъжките погледи да са насочени към нея.

Ах, тази Диляна

Най-естествената хубавица! Званието категорично отиде при Диляна Попова.

Моделката и бившата на Асен Блатечки няма вяра на корекциите, а за нея можем да кажем, че не й и трябват. Диляна е точно като девиза на София - "Расте, но не старее". Или казано по-точно, "расте, но е още по-секси".

Джия - ергенката с най-големи очи

Мацката Джия не спечели сърцето на пианиста Евгени в "Ергенът", но стопли сърцата на мъжката част от аудиторията на шоуто.

Певицата бе с едни гърди пред всички участнички заради внушителното количество силикон, който е напъхала в пазвите си. Джия определено знае как да провокира и съблазнява мъжете, но май Евгени не го видя. Е, секси изпълнителката ще си остане блян за куп мъже, защото вече е тежко обвързана.

Меди, виж какво изпусна!

Година след година Моника Валериева не спира с тунингите. То не бяха гърди, импланти в дупето и т.н.

Но накрая плеймейтката се превърна в изкусителка, на която никой не може да устои. Е, почти де. Певецът Меди я заряза преди известно време. И сигурно се пръска от яд, че е изпуснал една от най-сексапилните мацки у нас. Интересното е, че за Моника няма табу в секса. А предизвикателни фотоси в социалната мрежа подклаждат мъжете да я желаят още по-силно.

Рая е най-яката спортна половинка

Винаги се е твърдяло, че футболистите имат най-красивите съпруги на света. Да, ама не. Поне в България.

Доказателството за това е Рая Пакова, съпруга на волейболния ни национал Николай Пенчев.
Блондинката, която е лице на голяма бетинг компания, е изваяна като корица от модно списание. Лицето й е перфектно, надарена е точно където трябва. А дупето й е изваяно до съвършенство. Просто наслада за окото.

Следите ли прогнозата за времето?

Ако гледате прогнозата за времето, но не сте разбрали дали ще вали дъжд, или ще е 40 градуса, ясно е.

На телевизора се е показала Натали Трифонова. Да, с една от онези къси роклички, които остават много на въображението. Натали има безкрайно дълъг крак, чаровна усмивка и... още нещо. Браво!

Камелия - секси мамче над 50

Камелия може и да надхвърля 50-те години, но е просто уау. Певицата, която преди месеца стана майка за първи път, смени силикона и веднага го изтипоса.

А новите й бомби могат да се опишат дори само с една дума - брутални.
Както вече споменахме, блондинката е преминала половин век живот, но огнената фурия е още по-гореща и има какво да покаже и даде.

Тита, имай милост

Ако има певица, която няма милост, това е Тита. Меганадарената изпълнителка на "Антилопа" не се свени да покаже чудовищно огромния си бюст при всяка удобна възможност.

Но ако си мислите, че Тита е прекалила със силикона, бъркате. Родената в Силистра нова звезда е природно надарена и бомбите й са истински. Няма лъжа, няма измама.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене