Марта Вачкова и Владо Пенев на домашно парти, Николаос Цитиридис във фитнеса за Нова година

Владо Пенев, Евтим Милошев, Димитър Рачков, Марта Вачкова и Христина Апостолова посрещнаха Нова година заедно.
СНИМКИ/ ИНСТАГРАМ

Да посрещне новата година в Милано, отиде журналистът и водещ на предаването “120 минути” Светослав Иванов. С него бе и семейството му - съпругата му Вяра и дъщеря им. Освен да празнува, Иванов гледа и мач на любимия си отбор “Милан”. “Една мечта по-малко”, написа в инстаграм журналистът, позирайки с шала на футболния тим. 

Светослав Иванов позира с шала на любимия си футболен отбор.
Светослав Иванов позира с шала на любимия си футболен отбор.

Извън страната си честитиха 2024-а Александър Кадиев и годеницата му Ивелина Чоева. Двамата заминаха за Оман, където посетиха пустинния район Wahiba Sands и ядоха фурми.

Маестро Найден Тодоров също беше на другия край на света за празника. Диригентът е в Китай, за да изнесе концерт, който е част от турнето му. Александър Сано пък осъмна в Истанбул. Със съпругата си Нели той често посещава турската столица. С тях този път беше и дъщеря им Ава. 

Актрисата Йоанна Темелкова извървя 8 км преход на 1 януари сутринта
Актрисата Йоанна Темелкова извървя 8 км преход на 1 януари сутринта

У нас за Нова година останаха Марта Вачкова и Владимир Пенев. Актьорите отбелязаха началото на 2024-а на домашно парти в компанията на Димитър Рачков, Христина Апостолова и Евтим Милошев. А актрисата Йоанна Темелкова смело посрещна утрото на 1 януари с преход от 8 км, който успя да измине за 80 минути. 

Последния ден от годината Николаос Цитиридис реши да изпрати, тренирайки във фитнеса. В края на август 2023 г. бившият тв водещ си постави за цел да започне да спортува по-активно и до края на годината успешно да прави по 10 набирания. Според равносметката му за 4 месеца се е научил да се набира 9 пъти. В социалните мрежи той призова да не сравняваме успеха си с този на останалите, защото “утре ще дойде и ще продължим да опитваме”. Новогодишната вечер Цитиридис прекара в компанията на приятелката си - актрисата Боряна Братоева. 

Николаос Цитиридис почти изпълни обещанието си и се набра 9 от 10 пъти.
Снимка: Стопкадър
Николаос Цитиридис почти изпълни обещанието си и се набра 9 от 10 пъти. Снимка: Стопкадър

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене