Григор Димитров: Баща ми и майка ми се чувстват много добре на турнири с мен

Григор Димитров разкри, че родителите му се чувстват много добре, когато са на турнири с него. Димитър и Мария в момента са в Бризбейн и по думите на сина им, докато той тренира, те разглеждат града и се забавляват.

Семейството се събра още в Абу Даби за Световната тенис лига и там тримата посрещнаха Коледа.

Бащата и майката не пропускат мач на сина си в Бризбейн и са на трибуната до останалите от екипа. Григор е в Австралия с треньора Джейми Делгадо.

Пред погледа на Димитър и Мария бившият №3 в световната ранглиста отнесе 6:1, 6:2 Даниел Алтмайер (Гер) и се класира за четвъртфиналите. Днес шампионът за 2017 г. играе с представителя на домакините от Австралия Ринки Хиджиката.

Димитров вече е рекордьор на турнира в щата Куинсленд, тъй като е единственият с 20 победи.

“Имам много приятни спомени и винаги се чувствам добре. Когато си тръгвам, съм в добро състояние на духа и тялото. Харесвам дните тук по различни причини - не само заради тениса. Просто всичко наоколо е отлично с изключение на времето в последните няколко дни. Залата за фитнес е много добра, кортовете са качествени и това помага да потеглиш за Мелбърн или за друг турнир в отлично настроение.

Прекрасен начин да започнеш годината. Надявам се да ми остане време отново да направя обиколка из града и да посетя места, на които не съм бил. В последните обаче работя здраво върху тялото си и имам нужда да прекарвам повече време във фитнеса и на масата за масажи. Всеки ден минавам и през различни процедури. Нищо сериозно, но трябва да бъда в подходяща форма, за да се боря с останалите момчета по турнирите и най-вече срещу по-младите, които все повече настъпват и търсят своето място”, сподели Григор.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Какво става с очите, ако гледаме 3 часа на ден в екран
Великденски вицове и смешки
Има ли връзка между Христос и египетските пирамиди?
Христос воскресе, скъпи читатели!
Честито Възкресение Христово!

Напишете дума/думи за търсене