На Ивановден Гарелов представя 27 разказа “за пред приятели”

Иван Гарелов върти агне на чеверме на Великден. Зад него е съпругата му Донка Стамболийска. За това преживяване също има разказ в новата му книга (вдясно). 
СНИМКА: ЛИЧЕН АРХИВ

“За да опознаеш света, трябва да знаеш как живеят хората, пише Иван Гарелов, но и добавя: – … и да знаеш какво обичат да ядат”. Така популярният журналист обяснява написването на новата си книга “Тук Хемингуей никога не е бил”. Именно тя е първата, която Книгоиздателска къща “Труд” ще представи от каталога си през новата година.

“Започваме 2024 година много ударно. Още на 7 януари, Ивановден, от 18 часа каня читателите на представянето на новата книга на Иван Гарелов”, казва редакторът на Книгоиздателска къща “Труд” Надежда Делева. Премиерата ще е в уютното място за изкуство “Сити Марк арт център” (бул. “Янко Сакъзов” №30) в София и е с вход свободен, затова всеки е добре дошъл.

“Новата му книга представлява пътеписи от места, на които Иван Гарелов е бил, написани с много хумор. Има много случки и много рецепти. Който я прочете, огладнява!”, разказва Надежда Делева.

В томчето авторът е поместил 27 разказа “за пред приятели”, които разхождат из Гърция, Полша, Испания, Аржентина, България, Бразилия, Виетнам, Великобритания… Съветите и рецептите в книгата са само бонус към забавните случки.

Телевизионната легенда Иван Гарелов ще бъде на представянето и ще раздава автографи. Водещ на събитието е актьорът Мариан Вълев, а откъси от книгата ще бъдат прочетени от журналистите Бойко Василев и Георги Любенов.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Христос воскресе, скъпи читатели!
Подкаст: Криели от Деси Бакърджиева, че прапрабаба й била актриса, разбрала от учебник във ВИТИЗ
Натурални продукти за справяне със стомашните проблеми
10 невероятни първи дами, които засенчват съпрузите си (галерия)
Ангелите си имат професии

Напишете дума/думи за търсене