Новак Джокович: Питайте други кой е най-великият

Новак Джокович винаги е готов да играе за националния отбор на Сърбия.

Новак Джокович даде оригинално мнение в дискусията кой е най-великият в тениса.

“За мен има три варианта за отговор. Първият е, че аз съм най-великият, но ако го кажа, веднага някой ще коментира, че съм прекалено арогантен и че не уважавам другите. Вторият - не смятам, че съм най-велик, винаги се опитвам да показвам колко съм скромен, което е напълно възможно.

Третият отговор е следният: Аз съм този, който съм, гордея се с това, което съм постигнал, но уважавам големите играчи от други периоди и мненията на другите. Ще оставя дебата на тема кой е най-велик на другите”, коментира сърбинът.

Рекордьорът по титли от “Големият шлем” е сигурен, че ще бъде напълно здрав за предстоящото открито на Австралия въпреки контузията в китката, заради която допусна загуба от Алекс де Минор (Авл) на United Cup.

“Знаех, че няма да съм 100% готов физически, психически и емоционално за първата седмица от новата година. Хората около мен очакваха същото.

Определено не се чувствам добре на корта, но се надявам, че всичко ще е наред. В момента не мога да изпълнявам нормално форхенд и сервис, но до Australian Open има време. Не се притеснявам, защото много пъти съм бил в подобна ситуация”, заяви Джокович.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Великденски вицове и смешки
Има ли връзка между Христос и египетските пирамиди?
Христос воскресе, скъпи читатели!
Честито Възкресение Христово!
Подкаст: Криели от Деси Бакърджиева, че прапрабаба й била актриса, разбрала от учебник във ВИТИЗ

Напишете дума/думи за търсене