Григор Димитров получи предложение за брак от трибуните в Бризбейн (Видео)

Най-добрият български тенисист Григор Димитров за всички време е харесван много от феновете по света, но в Австралия определено е сред най-големите любимци на публиката.

Освен с играта си той е фаворит на женската част и заради атлетичния си и атрактивен вид. Това доведе до следния резултат в Бризбейн.

След победата с 6:1, 6:4 над австралиеца Ринки Хиджиката в 1/4-финала тази сутрин Григор получи предложение за брак от трибуните. Дама бе разгънала българското знаме, върху което бе написала на английски - "Омъжи се за мен, Григор". Това бе прието с усмивка от Димитров.

"Навсякъде, където играя, подкрепата е невероятна. На всеки континент виждам български флагове и това е невероятно. Искам да поздравя и австралийските ми почитатели, които са тук.

Има много неща, които минават през главата ти, особено след периода на подготовка. Вълнуваш се за следващата година, но аз по-скоро се опитах да бъда концентриран, да не мисля прекалено напред. По-скоро седмица за седмица.

Усещането не беше като край на миналата година, а по-скоро продължение на това да правя правилните неща и да печеля колкото се може повече мачове.

До момента серията е добра и ще продължавам да работя и да се подобрявам с всеки изминал ден. Определено, когато намериш добър ритъм на играта, да сервираш и да използваш правилните елементи от играта, това ти помага страшно много. Когато се движа добре, нещата се получават.

Използвам опита си, тялото ми се усеща добре и чувствам повече свобода на корта", заяви Григор след мача.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Великденски вицове и смешки
Има ли връзка между Христос и египетските пирамиди?
Христос воскресе, скъпи читатели!
Честито Възкресение Христово!
Подкаст: Криели от Деси Бакърджиева, че прапрабаба й била актриса, разбрала от учебник във ВИТИЗ

Напишете дума/думи за търсене