Дъщерята на Латинка Петрова: Майка постоянно ме водеше на "Мис мокра фланелка", на 3-4 години се събуждах между гърди

"Майка ми постоянно работеше и много обикаляше. Водеше "Мис мокра фланелка", "Мис скъсана фланелка", "Мис без фланелка" и т.н. Аз спях до нея, на два стола и се събуждах между гърди, които ми се радват, а бях на 3-4 години!"

С това признание шокира зрителите на БНТ - Линда, дъщерята на актрисата Латинка Петрова, докато гостуваше на Георги Любенов.

Наследничката на комедийната актриса призна, че майка й често е била много ангажирана и тя е стояла със "залепен за стъклото нос", докато я чака. Въпреки това е научила много ценни уроци от нея.

"Това всичкото ми дава оценка, че е много важно човек да сбъдва мечтите си и да следва своя път. Много се радвам, че въпреки трудностите, ние сме имали 10 лв. на огледалото и знаехме, че докато не дойде следващото участие, това са ни парите. После обаче знам, че вкъщи е отрупано със сладки. Ние сме семейство, което яде торта без повод, защото на календарните празници, не винаги е можело, но когато сме заедно ние празнуваме и това е важно", категорична е Линда.

Дъщерята на Петрова призна, че когато е живеела с майка си у дома никога не са се пускали комедии.

"Майка ми никога не гледа комедии. Вкъщи винаги са вървели екшъни и тежки драми. Заспиваше се с едни калашници", издаде червенокоската и  добави, че сега, когато си има нейно семейство наваксва със смешните продукции.

Латинка Петрова не скри, че е горда от дъщеря си и сподели, че се радва, че е успяла да възпита такива ценности у децата си. Комедийната актриса е на 80 години и непрекъснато се съпротивлява на живота.

"Още не скърцам, още се разтягам, още шпагатирам. Някак си така ми е устроен организма - да се съпротивлява на този живот. Е, следя кръвно налягане, на три месеца ходя на пълна кръвна картина, но на 80 години все още се чувствам в кондиция", щастлива е Латинка.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Лев Толстой: Щастието не зависи от външните неща, а от начина, по който го виждаме
Бейби бумър нокти. Какво представлява тази тенденция в маникюра?
Характеристики на 5-те вида лидери
Ефектът Ромео и Жулиета - отнася ли се за вас?
Лъчезар Чоткин е големият победител в Hell's Kitchen

Напишете дума/думи за търсене