Dancing Stars се връща на екран след 15 години пауза

След 15 години пауза популярното шоу Dancing Stars се връща на екран, след като Би Ти Ви придоби правата за излъчването му.

В тонцовото шоу ще участват известни личности от света на шоубизнеса, културния и обществения живот в България. Изпълненията на участниците ще се оценяват на живо както от жури, така и от зрителите на Би Ти Ви чрез гласуване, а победителят ще бъде отличен със специална титла.

Предаването е по лиценз на BBC Studios и проследява известни личности от различни сфери, които научават, овладяват и изпълняват със своя професионален партньор комбинация от бални и латиноамерикански танци пред публика на живо.

Dancing Stars е създаден през 2004 г. и бързо се превръща в световен феномен, който се реализира в 61 държави по света, сред които Австралия, САЩ, Индия, както и в много европейски страни.

В САЩ шоуто е носител на 18 награди „Еми" в категориите режисура, кинематография и костюми, а през 2021 г. за най-добра хореография за риалити програма. Във Великобритания печели „Златна роза" за най-добро вариететно шоу за 2007 г., като се състезава с риалити програми от още 12 страни. Печели две награди за най-добро риалити шоу на наградите Tric, а през 2022 г. печели наградата Must-See Moment на БАФТА. През 2023 г. поредицата печели националната телевизионна награда за най-добро предаване за таланти и наградата на БАФТА за най-добър екип на развлекателно предаване. 

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене