Дъщерята на Агаси: Титлата на Григор направо ме възбуди

Джаз Ел Агаси

Бройката на жените, които се впечатлиха от титлата на Григор Димитров в Бризбейн, продължава да се увеличава.

Българската звезда в тениса прекъсна пауза от 2240 дни без спечелен турнир, след като стана шампион в австралийския щат Куинсленд. Предишната си купа бившият №3 в световната ранглиста вдигна през ноември 2017 г. в зала О2 в Лондон, където се играха мачовете от финалите на АТП.

“Направо ме възбуди”, написа в Instagram Джаз, дъщерята на Андре Агаси. Тя също е сред феновете на Димитров, с когото се познават отдавна. Американската легенда на тениса, бивш №1 в света и носител на 8 титли от “Големият шлем” и злато от олимпиадата в Атланта през 1996 г., бе в треньорския екип на Григор, но повече като консултант. В онзи период от кариерата си нашият играч прекара известно време в Лас Вегас, където е роден и живее Агаси. Двамата не само тренираха заедно, но посетиха и близката автомобилна писта, където Димитров имаше възможност да се отдаде на една от страстите си - високите скорости. И Андре, и Григор тогава пускаха снимки, на една от които бяха в кола с голямото куче на американския идол.

Джаз Ел и по-големият ѝ брат Джейдън Гил са децата на Андре и Щефи Граф. Агаси и германката, която направи “Златен шлем” през 1988 г. (титли от откритите първенства на Австралия, Франция, САЩ и “Уимбълдън”, както и от олимпиадата в Сеул през 1988 г.), живеят в Лас Вегас и развиват най-различен бизнес. Наблизо до звездната двойка е домът на майката и брата на Щефи.

Още преди децата им да се родят, Агаси и Граф бяха обявили, че няма да ги принуждават да се занимават с тенис.

Григор Димитров КАДЪР: Инстаграм/grigordimitrov
Григор Димитров КАДЪР: Инстаграм/grigordimitrov

Преди Джаз да изригне в социалните мрежи по повод титлата на Димитров, това направи Серена Уилямс. По-малката от американските сестри, носителка на 23 титли от “Големият шлем”, нарече Григор по-големия ми брат. Двамата май имаха връзка, когато нашият тенисист тренираше в академията на Патрик Муратоглу край Париж. Последва скандалът заради решението на Димитов да тръгне с Мария Шарапова. Тогава Серена го обяви за човек с каменно сърце. След това обаче двамата оправиха отношенията си и са много добри приятели.

С поздрави към Григор “се отчетоха” също бившата №1 Ким Клейстерс и суперзвездата на алпийските ски Линдзи Вон.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Великденски вицове и смешки
Има ли връзка между Христос и египетските пирамиди?
Христос воскресе, скъпи читатели!
Честито Възкресение Христово!
Подкаст: Криели от Деси Бакърджиева, че прапрабаба й била актриса, разбрала от учебник във ВИТИЗ

Напишете дума/думи за търсене