Братя Аргирови: Братовчеди сме с Тодор Батков

Братя Аргирови записаха песен с щерката на Тодор Батков - K.Lina

Певицата Калина Баткова, по-известна с артистичния си псевдоним K.Lina, представи своя най-нов проект - римейк на класиката "Гот е". Там тя си партнира с легендарните братя Аргирови. Младата изпълнителка е дъщерята на бившия собственик на "Левски" адвокат Тодор Батков. 

Благовест Аргиров и Калина Баткова
Благовест Аргиров и Калина Баткова

"Много пъти си говорихме с Тошо. Излезе, че сме братовчеди. Нашите прадядовци са от костурска Македония. След Първата световна война голяма част от българите там са прокудени и идват в Пловдив. Заселват се в съдийския квартал там. Ние с Тошо сме израснали през две къщи, учили сме в едно и също училище. Така че Калина е част от родата", разясни Благовест Аргиров в предаването "Събуди се" по Нова телевизия. 

Тодор Батков с жена си Здравка, дъщеря си Калина и сина си Тодор-младши
Тодор Батков с жена си Здравка, дъщеря си Калина и сина си Тодор-младши

"Татко вече прие попрището, с което се занимавам. Особено за тази песен много се заинтригува да се случат нещата, проверява как вървят гледанията. Той иска най-доброто за мен, иска да имам стабилен живот, добър доход. Неща, които трудно се случват в музиката, особено в началото и особено в България. Надявам се така да се развият нещата, че да мога дълги години да правя това", споделя самата Калина Баткова. 

"Аз бих я посъветвал здраво да стои на земята. Често се случва, когато една персона добие популярност, да губи представа къде е. Трябва да знаеш, че ти си като другите. Отношението ти към хората да се запази абсолютно същото" казва Благовест.

"Става въпрос и за интелект. Когато един човек разбира живота добре, му става ясно, че няма смисъл да се прави на звезда. Да се държи естествено", допълва Светослав.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Лев Толстой: Щастието не зависи от външните неща, а от начина, по който го виждаме
Бейби бумър нокти. Какво представлява тази тенденция в маникюра?
Ефектът Ромео и Жулиета - отнася ли се за вас?
Характеристики на 5-те вида лидери
Лъчезар Чоткин е големият победител в Hell's Kitchen

Напишете дума/думи за търсене