Вижте каква красавица е щерката на Илиян Киряков

Хубавата Елена навърши пълнолетие преди дни

В красива млада дама се е превърнала щерката на футболната легенда Илиян Киряков, видя "България Днес". Елена е гордостта на емблематичния герой от световното по футбол в САЩ '94. Само преди дни търновчанката навърши 18 години.

"Честито пълнолетие на дъщеря ми Елена!", пожела публично гордият татко. Той показа и кадър с двете си пораснали деца. Синът му, който е кръстен на него и носи името Илиян Киряков-младши, е с една година по-голям от сестра си. Доста прилича на баща си и е взел неговата рижава коса, с която Киряков се прочу, докато мачкаше противниците по американските терени.

Елена Кирякова изумява с тяло на плажа
Елена Кирякова изумява с тяло на плажа

Елена, чиято усмивка не слиза от лицето, е с дълга черна коса. В социалните мрежи тя определя себе си като "дете на дивата пустиня", което вероятно е заимствано от популярна песен. Кирякова впечатлява със страхотно тяло, като това се вижда на фотос от плажа, на който е със сексапилен син бански.

Докато бе по-малка, щерката на футболиста тренираше модерни танци и хип-хоп. Синът му се пробва с футбол в юношеските формации на "Етър", но след това пое по друг път.

Киряков е горд с двете си деца - Елена и Илиян-младши
Киряков е горд с двете си деца - Елена и Илиян-младши

"Аз се гордея и с нея, и със сина ми. Илиян тренираше футбол, но се отказа. Просто един ден се върна вкъщи и ми каза, че спира. Не му опонирах, защото не съм от тези родители, които са комплексари и държат на всяка цена децата им да тръгнат по техните стъпки", признава Кирячето. Той е заедно с майката на децата му Светла от 2003 година, но двамата нямат официален брак. Преди това футболистът бе женен 12 години, като с бившата си съпруга нямат деца.

В семейството на Илиян Киряков наскоро имаше и тъжна вест. Майката на легендарния играч почина в нощта на 31 декември срещу 1 януари тази година. Йорданка Кирякова си е отишла от този свят след кратко боледуване в Многопрофилната болница във Велико Търново. Жената, дала живот на бронзовия медалист от САЩ `94, го е подкрепяла безусловно по пътя му към футболните успехи. Заедно с покойния му баща Иван, не са пропускали мач на сина си с екипа на "Етър", като се започне още от детско- юношеската школа на клуба. 

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене