Всичко, което искам за Коледа, си ТИ

Снимка: Интернет

„Всичко, което искам за Коледа, си ти"- за тази песен на Марая Кери се сещам винаги, когато дойде ред да пиша писмо на Дядо Коледа или просто да избирам подаръци за любими хора.

Остават броени дни до най-хубавите празници, всички домове и улиици са украсени и Коледният дух витае навсякъде. Как да не се замисли човек какво иска от белобрадия старец?!

Най-лошото в случая е, че искаме все неща, които Дядо Коледа не може да побере в чувала си, колкото и голям и вълшебен да е той. Мечтата на всеки човек е да открие своята Снежанка или своят принц и какво по-подходящо време от Коледа. Когато всички сме облагородени, изпълнени с копнежи и нескрити желания? Има само един минус - точно тези ни желания са трудно изпълними.

Представяте ли си какво щеше да се случи, ако червенобузестият дядо можеше да побере в чувала си всички самотници, пожелали си гадже за Коледа? На мен лично не ми се мисли как бих си прекарала празника, напъхана в голям, червен чувал, наблъскана мeжду милиони други „принцове" и „принцеси" на нечии мечти. Тежко на страдащите от клаустрофобия ;).

И все пак, Коледа е най-вълшебният, най-истинският и съкровен празник. Намислeте си най-съкровеното желание, без да мислиш дали е осъществимо или не! На Коледа се случват чудеса, не само в романтичните филми. Повярвайте!

Вълшебна Коледа ви желае: Ваня Сухарова

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене