Кои са звездите – мърльовци?

Брад Пит, Робърт Патинсън, Джесика Симпсън и Меган Фокс имат милиони фенове и позират пред камерите, но пренебрегват личната си хигиена.

Изданието Huffington Post публикува списък на знаменитостите, които имат смелостта да си признаят, че са мърльовци.
Например, звездата от „здрач" Робърт Патинсън споделя в интервю за списание Extra, че за него чистотата на косата няма никакво значение. На въпрос случвало ли се е някога да не мие косата си шест седмици, той отговаря чистосърдечно: „Възможно е. Не знам".
Наистина не виждам смисъл да си мия главата. Освен това, не чистя вкъщи, понеже ми е все едно. Домът ми е нужен, за да спя в него, а косата - за да си стои на главата. Все едно, дали са чисти или не", обяснява той.

Меган Фокс казва, че често забравя да си пусне водата в тоалетната. „С мен е ужасно да се живее. Не чистя. Дрехите ми си стоят там, където съм ги свалила. Приятелите ми казват - Меган, след като ми гостува, тоалетната е в ужасно състояние", смее се тя.

Джесика Симпсън пък не си мие зъбите, макар че усмивката й изглежда ослепителна. „Вместо това просто ги изтривам - много често с блузата си. Знам, че е отвратително" съобщава блондинката.

Солидният родителски опит на Брад Пит му е подсказал какво трябва да правиш, когато миришеш лошо, а нямаш време за душ. Негов колега разказва, че Брад взема детски мокри кърпички и се избърсва с тях под мишниците.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Искате да превърнете жабата в принц? Или страдате ли от комплекса за спасител във връзката?
Всичко за алкалната вода и нейните ефекти
9 странни дейности, които ще засилят вашето сексуално желание
Биофилия – има ли почва у нас?
Акнето – митове и легенди. Споделено от дерматолог

Напишете дума/думи за търсене