Актьорът Филип Буков спаси живота на майка и бебе

Звездата от "Откраднат живот" със саможертва на пътя 

Препречих се с мотора си между нея и фучащия бус, по-добре мен да ме похарчи, казва актьорът за екшъна 

Филип Буков сподели, че наскоро е спасил живота на майка и бебето й в София. Това е било истинска саможертва от страна на секссимвола на родното кино, защото младата жена и рожбата й са били на косъм да ги помете фучащ към тях бус.

"Спускам се със скутера си по булевард "Г.М. Димитров" към КАТ. Една жена тръгва да пресича с количка. Аз съм от лявата лента. Първо, аз намалявам, второ, те ни виждат. В огледалото на мотора виждам, че един се е засилил", описва екстремното преживяване звездата от "Откраднат живот".

Буков препречил с тялото си пътя на джигита
Буков препречил с тялото си пътя на джигита

"Един обаче фучи с бус. Аз си казвам, че трябва да се сети да спре. В този момент давам рязко газ и препречвам другото платно", разказва Буков.

Красивият актьор допълва, че не имало никакво време да обяснява на младата майка защо е предприел тази внезапна маневра. "Тя обаче ме видя. И сигурно разбра, че искам да я предпазя".

По думите на красивия актьор шофьорът на буса "скочил на спирачката" и успял да закове возилото. "В първия момент тръгва да се набира нещо да ми крещи, после вижда жената с количката", спомня си той.

Филип Буков разкрива и причините, които са го подтикнали да прегради със собственото си тяло пътя на джигита.

Секссимволът на родното кино не слиза от скутера
Секссимволът на родното кино не слиза от скутера

"Просто това е вкоренено в мен. По-добре мен да ме блъсне и да ме похарчи. Голяма работа. Аз съм мъж. Ще ми счупи крака, ще ми счупи ръката. Но там има една, дето дава живот. И тя вече е дала живот", доверява мотивите за жертвоготовността си секссимволът.

"Аз и да умра, тя вече е родила едно дете. И то някой ден ще застане на моето място", казва още левентът.

Преди две години и половина Буков вече се отърва при инцидент със скутера си в столицата. Тогава той помести в инстаграм свой фотос с шина на ръката.

"Аз пак да се похваля, но този път с травма!", написа красавецът.

"В събота се пребих с мотора, както се очакваше, обаче е било повече от регулярното. Боля ме няколко дни рамото. В крайна сметка посетих специалист, който установи извадено рамо и ми го намести. Казаха да почивам, но не го виждам как ще стане. Типично в мой стил!", подчерта Филип Буков, който от известно време се е вживял убедително в ролята си на безразсъдно смел мачо.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене