Любовницата на Кайл Уокър проговори: Целият национален отбор на Англия знаеше за връзката ни

Кайл е изхвърлен от жена си Ани

Капитанът на "Манчестър Сити" изхвърлен от жена си Ани Килнър, след като Лорин Гудман му роди две извънбрачни деца

Любовният триъгълник, който от години е заформял футболистът на "Манчестър Сити" Кайл Уокър, е тема номер 1 за таблоидите в Англия. Националът на "трите лъва" бе изхвърлен наскоро от законната си съпруга Ани Килнър, която е и негова ученическа любов. Причината - разобличаването на извънбрачната му връзка с модела Лорин Гудман. Освен това се оказа, че тя е родила и две деца на Кайл междувременно.

"Тайната ни връзка и двойственият живот на Кайл не бяха тайна за съотборниците му в националния отбор на Англия. Сигурна съм това, тъй като се чувахме с видео с него, когато той бе в съблекалнята и те се показваха на камерата", проговори Лорин Гудман.

"В един разговор Кайл дори обеща на сина ни Кайро, че футболът отново ще се върне у дома по време на световното първенство в Катар", разкрива още моделът.

Лорин Гудман роди две извънбрачни деца на Уокър
Лорин Гудман роди две извънбрачни деца на Уокър

"Мисля си, че Ани просто не може да повярва какво се случва, но това е истината и тя боли. Тя продължава да иска ДНК тест на децата ми, защото се съмнява, че това е истина. Трябваше да покажа имената на дъщеря ми в акта й за раждане, за да повярва, като го види на хартия", разказа още Лорин пред британския таблоид "Сън".

Кайл Уокър има две деца с Лорин Гудман. Момчето Кайро е родено през 2019 година, когато Уокър е скаран с Ани, но впоследствие през 2021 година именно тя му става съпруга. Миналото лято Гудман роди и момиче, чийто баща отново е Кайл. Детето е родено през юли 2023 година, а английският национал е водил двойствен живот с двете жени през цялото време. Сега Ани е натирила английския национал от семейната къща, струваща 2,5 милиона паунда и е поискала развод с футболиста.

"Ани е невероятна жена и мога само да се извиня за страданието, което й причиних. Тя е част от живота ми от дълго време и това никога няма да се промени заради трите ни деца. Бих помолил да уважавате личното ни пространство, докато преминаваме през този труден момент", каза Уокър.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Лев Толстой: Щастието не зависи от външните неща, а от начина, по който го виждаме
Бейби бумър нокти. Какво представлява тази тенденция в маникюра?
Ефектът Ромео и Жулиета - отнася ли се за вас?
Характеристики на 5-те вида лидери
Лъчезар Чоткин е големият победител в Hell's Kitchen

Напишете дума/думи за търсене