Изтече сценарият на „Трансформърс 4”

Режисьорът Майкъл Бей, който успешно превърна поредицата за „Трансформърите" в една от най-успешните в историята на киното, направи на пух и прах твърденията, че сценарият за четвъртата част на франчайза е изтекла в интернет.

Бей, който замени Меган Фокс с британската манекенка Роузи Хънтингтън-Уайтли, твърди, че това, което е изтекло в мрежата, няма нищо общо с истината за историята, която тепърва ни предстои да видим. "Някои интернет сайтове тази сутрин съобщиха, че са станали притежатели на някакъм документ от 120 страници, който бил сценарият на четвъртата част на „Трансформърс". Мога на 100 процента да ви уверя, че това е пълна измишльотина", написа в блога си Бей. "Единствените двама души, които имат достъп до недовършения сценарий сме аз и моят партньор Крюгер. Освен това в нашата версия нещата са стигнали само до 74-а страница. Възможно е този, който твърди, че има достъп до нашия сценарий, всъщност да се е сдобил с някакъв комикс, но определено не е нашият филм!"

Четвъртата частна „Трансформърс" започва да се снима през пролетта догодина, а премиерата на филма се очаква през 2014-а.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката

Напишете дума/думи за търсене