Арестуваха булка в Мексико в деня на сватбата й

Арестуваната булка в Мексико публикувана от главната прокуратура на щата Мексико 
Снимка: Туитър/@FiscaliaEdomex

Булка беше арестувана за предполагаемо изнудване в деня на сватбата си в Мексико. Жената, идентифицирана като Нанси Н. от държавните прокурори, дори не успява да влезе в църквата, тъй като служителите на реда спират церемонията, предава Sky News.

Нанси е била задържана, когато е слизала от автомобила си, за да влезе в църквата във Вила Гереро, посочват местни медии.

Бъдещият ѝ съпруг, идентифициран като Клементе Н., чийто прякор е "El Raton", което означава мишка, е издирван по същите обвинения, но той успял да избяга, съобщава vesti.bg.

Двойката са обвинени в изнудване на търговци в Толука, близо до Мексико Сити. Те са заподозрени в отвличането на четирима работници от търговски магазин, съобщиха властите.

Прокуратурата публикува в социалните медии снимки на заподозрените, задържани по време на операцията през декември - включително булката в булчинската си рокля с белезници, оградена от служителите на реда.

Твърди се, че групата има връзки с наркокартела Семейство Мичоакан. Те са известни със своите полицейски засади, както и с клането през 2022 г. на 20 жители на град Тотолапан. При нападението загинаха кметът на града, баща му и още 18 мъже, информира The Guardian. 

Полицейското разследване продължава.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Хората, които имат този навик, правят повече секс
Какво е социален махмурлук?
4-те зодии, които биха процъфтявали на самотен остров
Защо пингвините не могат да летят?
Лев Толстой: Щастието не зависи от външните неща, а от начина, по който го виждаме

Напишете дума/думи за търсене