Македонският Слави Трифонов пожела нашата Драгана

Българската сексбомба атакува киното

Любимката на куп световни спортни звезди Драгана Спасовска атакува киното. Пловдичанката е пожелана за снимки от най-голямата звезда на Северна Македония Игор Джамбазов, научи "България Днес". Предстои уточняване на подробностите около бъдещия филм и ролята на сексапилната нашенка.

Джамбазов е известен в родината си като Македонския Слави Трифонов. Подобно на българина е актьор, продуцент, шоумен и певец. В момента е водещ на предаването "Дневен ред 21". Известен е с афинитета си към красивите и сексапилни жени.

Джамбазов е най-голямата македонска звезда
Джамбазов е най-голямата македонска звезда

Освен от него към Драгана интерес има и българският продуцент Исидор Карадимов, който наскоро пусна последния си филм - "Цената на властта". Той също е поканил Спасовска за бъдещ съвместен проект.

Сексбомбата неведнъж е споделяла желанието си за кинокариера. Още преди години Спасовска сподели, че мечтае да покори Холивуд. Наскоро направи първата крачка към сбъдването на желанията си, като стана първата българка модел и инфлуенсър, която изгря на "Таймс Скуеър". Сексбомбата украси най-големия билборд на площада през септември.

Драгана мечтае за кинокариера
Драгана мечтае за кинокариера

"Преди години, когато споделих желанието си, всички се подиграваха как искам да пробия в Холивуд - сподели Драгана пред "България Днес". - Аз обаче съм много амбициозна и си сбъдвам мечтите. Вярвам в себе си и си действам по моята цел."

Слави Трифонов
Слави Трифонов

Българката живее от години в Дубай. Тя е любимка на куп футболни звезди начело с носителя на "Златната топка" Роналдиньо, Пол Погба, Роберто Карлош. Преди повече от година в плен на чара й падна и Жерар Пике. Още докато беше с Шакира, бившият защитник купонясва с Драгана по време на свое посещение в емирството. Двамата се засекли в скъпарско заведение и си спретнали запомнящо се парти.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Лев Толстой: Щастието не зависи от външните неща, а от начина, по който го виждаме
Бейби бумър нокти. Какво представлява тази тенденция в маникюра?
Характеристики на 5-те вида лидери
Ефектът Ромео и Жулиета - отнася ли се за вас?
Лъчезар Чоткин е големият победител в Hell's Kitchen

Напишете дума/думи за търсене