Цвети от "Хелс Китчън" представи гаджето Патрицио на семейството

Култовата врачанка влюбена в италианеца

Води го на ски в Боровец, гукат си като гълъбчета 

Цвети от "Хелс Китчън" запозна италианското си гадже със семейството.

Култовата врачанка, която се превърна в талисман на последния сезон на кулинарното риалити, е по-влюбена от всякога. Шеф Цу, както самата тя се нарича, доведе Патрицио Бордиджони у нас, след като двойката прекара празничните дни в романтична обстановка в северната част на Италия - Милано, Венеция и езерото Комо.

Прегръдки в Боровец
Прегръдки в Боровец

На родна почва Цвети закара чужденеца на Боровец, където двамата караха ски и сноуборд, радвайки се на снега и условията за зимни спортове. Вечерите влюбените гълъбчета отдават на изискани питиета и ястия в лъскави ресторанти. Сериозните отношения между двамата се потвърждават и от това, че Цвети представи Патрицио пред семейството и най-близките си приятелки.

Целувки в ресторанта
Целувки в ресторанта

Най-колоритната участничка в последния сезон на кулинарното предаване дълго време беше без гадже и тръбеше, че набляга на кариерата си вместо на мъжете. Изненадващо по празниците врачанката разкри, че има половинка и това е италианецът Патрицио.

Цвети и гаджето й демонстрират огромна близост, гушкат се пред обектива и не крият любовта си. Кулинарката буквално грее до любимия си, който е младо и симпатично момче.

Цвети е прекратила практиката да си пуска разголени снимки, които често можеха да бъдат видени в инстаграм профила й. В близкото минало любимката на шеф Ангелов публикуваше кадри на едрия си бюст, както и на сочното си дупе. Това вероятно остава в миналото, защото сега кулинарката залага на официални дрехи и дълги панталони.

Заедно в Италия
Заедно в Италия

Остава тайна как Цвети се е запознала с Патрицио, но не е изключено това да е станало покрай работата й - врачанката е готвачка в италиански ресторант. И така между тиганите да е станала любовната заварка. В "Хелс Китчън" Цвети разкри, че има гадже, но след края на предаването беше сама. Без кавалер се появи и на абитуриентския си бал. Но сега е на крилете на любовта.

Остава неясно само на какъв език си гукат гълъбчетата...

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене