Пике при Цеци Красимирова за рождения й ден

Цеци вече посреща първите си гости

Хубавицата вдига грандиозен купон, мъжът й Майкъл поръчал торта, висока колкото нея

Една от най-красивите ни моделки Цеци Красимирова ще навърши 44 години другата седмица. За големия купон, който ще вдигне, вече започнаха приготовленията.

От България тръгна цялата й рода и приятелите, а любимият й съпруг - Майкъл Струмейтис, е приготвил огромна изненада за за рожденичката. Милионерът бизнесмен е поръчал торта, висока колкото самата Цеци, отделно има и други подаръци, с които смятал да я дари.

Дъщерята на Красимирова – Джудит, ще присъства на събитието с гаджето си, а сестра й Даниела - с мъжа си.

Най-голямата изненада за всички на купона безспорно ще е присъствието на Жерар Пике и негови колеги футболисти, с които Цеци и Майкъл живеят ограда до ограда.

С Майкъл са постоянно заедно
С Майкъл са постоянно заедно

Преди време манекенката се виждаше и с бившата жена на футболиста - Шакира, но двамата се разделиха.

"Приятели сме на съседска основа. Живеем в имението в Барселона, което Майкъл ми купи преди сватбата, но вече основно си говорим с Жерар", казва Цеци.

Като подарък Цеци не е пожелала нищо освен присъствието на любимите си хора. Пред вестника Красимирова обясни, че вече е започнала процедурата с регистрация за приют за котки и дори се е спряла за терен в рамките на София и областта. Имала и сподвижници, голяма част от които светски личности.

"Друго, с което се занимавам, е новата ми козметична линия, която ще съдържа медицинска марихуана. Тя ще помогне на много хора и най-вече на жени, които имат проблеми с кожата, косата и болки при менструация", казва Цеци. Самата линия ще бъде представена съвсем скоро в България. Именно заради това манекенката често идва в страната, за да контролира дейността по случването на марката.

"Имам идея и да участвам като дизайнер и с дрехи, да имам моя модна линия, която също разработвам", похвали се красавицата.

Отделно от това най-успешната ни моделка продължава със състезанията по стрелба, за които се подготвя много внимателно.

Красавицата е много горда и с дъщеря си Джудит, която, въпреки че разполагат с достатъчно средства да не работи, се занимава с администрацията като мениджър на компанията й в търговския отдел на фирмата на Цеци.

Жерар Пике
Жерар Пике

"Не си губя времето, не съм израснала така и това ще продължи и занапред. Винаги имам с какво да се занимавам. Разликата сега е, че съм свободна да мечтая и да реализирам това, без да се съобразявам с доста неща, които преди бяха табу", казва Цеци Красимирова.

Междувременно красавицата също готви изненада за рождения ден на съпруга си Майкъл, който ще стане с година по-голям в края на март. Очаква се тогава двамата да дойдат в България, за да представят официално бизнес начинанията си.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Натурални продукти за справяне със стомашните проблеми
10 невероятни първи дами, които засенчват съпрузите си (галерия)
Ангелите си имат професии
Руси Чанев е носителят на голямата награда "Аскеер" за цялостен принос
Принц Уилям и Кейт Мидълтън отпразнуваха 13 години брак

Напишете дума/думи за търсене