Дъщерята на Милен Цветков - Калина: Беше ми тегаво да говоря за него

Калина говори пред Лора Крумова

Дъщерята на Милен Цветков - Калина, определя баща си като символ на свободата. Затова тя смята, че предстоящият документален филм за него е трябвало да бъде направен. 

"Време е да се разкаже историята на баща ми. Неговият живот. Да се знае какъв е той като човек и журналист. След като баща ми почина, много дълго време ми беше тегаво да говоря за него. След това се запознах с Веселин и разбрах, че той е точният човек да разкаже историята му", сподели Калина пред Лора Крумова.

Дъщерята на Цветков има много спомени в различните студия.

"Проявявах сериозен интерес към камерите. Като малка не ми е говорел много за работата си. Когато се прибирах, прекарвахме време само ние тримата с Боян. Осъзнах какъв е баща ми, когато бях тийнейджър. "Тогава разбрах, че той няма да обърне гръб към когото и да било. Каквото и да правехме, той говореше с всеки", Той е символ на свобода. Хората го познаваха като честен човек и човек на хората. Много неща ни даде с Боян.  Най-важното е, ч когато се прибираше от работа, у дома не беше Милен Цветков журналиста, а беше просто баща", завърши Калина. 

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Натурални продукти за справяне със стомашните проблеми
10 невероятни първи дами, които засенчват съпрузите си (галерия)
Ангелите си имат професии
Руси Чанев е носителят на голямата награда "Аскеер" за цялостен принос
Принц Уилям и Кейт Мидълтън отпразнуваха 13 години брак

Напишете дума/думи за търсене