Вижте как цар Симеон отпразнува рождения ден на дъщеря си Калина

Княгиня Калина на рождения си ден заедно с баща си цар Симеон II и сина си Симеон Хасан.
СНИМКА: WWW.KINGSIMEON.BG

В България посрещна 52-ия си рожден ден княгиня Калина. На 19 януари единствената дъщеря цар Симеон II отпразнува рождения си ден със семейството си в двореца "Врана", става ясно от публикация на царския сайт.

Княгиня Калина развива културни проекти и популяризира българската история и царското семейство, пише в специален материал за Калина френското издание „Histoires Royales", посветено на европейските кралски фамилии. Княгинята бе придружена от съпруга си - испанският авантюрист Китин Муньос и синът им 16-годишният княз Симеон Хасан.

След 12 години, прекарани в Мароко, Калина, Китин и синът им се преместиха да живеят в България, като по този начин са близо до цар Симеон II.

Царят и съпругата му царица Маргарита живеят в двореца "Врана" в София, когато са в България, и често посещават "Царска Бистрица" в Боровец. Княгина Калина е част от Управителния съвет на двореца-музей във Врана. Тя и нейният съпруг, посланикът на добра воля на ЮНЕСКО Китин Муньос, работят по документална поредица, която ще популяризира признатото от ЮНЕСКО културно и природно наследство на България.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Криско отбелязва пълнолетие на сцената, ще пее старите си хитове в “Арена София”
Зейн Малик след връзката си с Джиджи Хадид: Не успях да намеря любовта
Африканският черен сапун – новият хит за вашата кожа
Най-опасните диети
Хората критикуват в другите онова, което не харесват в себе си

Напишете дума/думи за търсене