Участничка в американски конкурс уби 18-месечно бебе

Първоначалните открития сочат, че смъртта е настъпила в следствие на удар с тъп предмет, но още се чакат резултатите от аутопсията. 
Снимка: instagram/@trinpoague

18-годишна красавица Джорджия е арестувана и обвинена за убийството на 18-месечно бебе.

На 14 юни полицейското управление на Югозападния държавен университет на Джорджия поиска от властите да разследват Тринити Поуг относно смъртта на дете, съобщава People. Една седмица по-късно, тя е обвинена в побой, жестокост и убийство от първа степен.

„Разследването показва, че 18-месечно момче в безсъзнание е било прието в спешното отделение в болница Phoebe Sumter в Америкус, Джорджия. Персоналът е предприел животоспасяващи мерки, но по-късно детето е починало.", коментира ФБР пред медиите.

Поуг, която преди това е била участничка в местния Национален фестивал на фъстъците, в момента е задържана без гаранция, докато разследването продължава.

Името на детето е Ромео Англес, казва следователят от окръг Съмтър Матис Райт, който се позовава на акта му за раждане. Но в болницата бащата казва, че то се казва Джакстън Дрю.

Първоначалните открития сочат, че смъртта е настъпила в следствие на удар с тъп предмет, но още се чакат резултатите от аутопсията. 

В подкрепа на бащата е отворен дарителски фонд в GoFundMe. Там той споделя, че мисълта да погребеш дете е непосилна. "Няма думи, които могат да донесат спокойствие. Няма думи, които могат да донесат утеха. Невинен живот, който беше отнет от този свят твърде рано. Смях, който вече няма да изпълва стаята. Усмивка, която вече няма да осветява мрака.", пише още бащата. 

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Хората, които имат този навик, правят повече секс
Какво е социален махмурлук?
Защо пингвините не могат да летят?
4-те зодии, които биха процъфтявали на самотен остров
Лев Толстой: Щастието не зависи от външните неща, а от начина, по който го виждаме

Напишете дума/думи за търсене