Принц Хари и Меган Маркъл посетиха премиерата на филма на Боб Марли в Ямайка (Видео)

Принц Хари и Меган Маркъл се появиха на премиерата на филма "Боб Марли: Една любов в Ямайка".
Кадър: Twitter/@etnow

Принц Хари и Меган Маркъл се появиха изненадващо във вторник на премиерата на филма "Боб Марли: Една любов в Ямайка". Двойката мина по червения килим ръка за ръка. Меган беше облечена в черна рокля, докато Хари носеше костюм без вратовръзка за вечерта в "Carib Theatre" в Кингстън.

Филмът "Bob Marley: One Love", който ще се появи по кината на 14 февруари, е с участието на Кингсли Бен-Адир в ролята на легендарния певец и Лашана Линч в ролята на съпругата му Рита.

Според резюмето филмът празнува живота и музиката на една икона, която вдъхнови поколения чрез своето послание за любов и единство. На големия екран за първи път ще бъде разказана силната история на Боб, за преодоляването на несгоди и историите зад неговата революционна музика, се казва още. 

Хари и Мегън за втори път посещават Ямайка. Преди годежа си през 2017 г. двойката се отправи към карибската страна за сватбата на приятеля на Хари - Том „Скипи" Инскип.

Очаква се бащата на Хари, крал Чарлз III, да бъде подложен на лечение тази седмица заради уголемена простата, съобщи Бъкингамският дворец на 17 януари. Известно е, че 75-годишният монарх е искал да сподели диагнозата си, за да насърчи мъжете, които имат симптоми, да се прегледат, предаде People.

На 17 януари също беше разкрито, че Кейт Мидълтън е претърпяла коремна операция в Лондонска клиника. Източници от двореца казват, че принцесата на Уелс „се справя добре". Смята се, че проблемът не е раков. 

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене