София Вергара за развода си с Джо Манганиело: Той искаше деца, а аз не

София Вергара и Джо Манганиело КАДЪР: Туитър/@PopBase

София Вергара посочи причина за развода й с Джо Манганиело. По нейни думи той е вследствие на неразбирателствотo, което имали около това да имат деца.

В интервю за испанския вестник El País 51-годишната Вергара разкри, че двамата с бившия й съпруг не са били на едно и също мнение, що се отнасяло до общи наследници. Тя призна, че това в крайна сметка е довело до развода им, който бе обявен през юли.

"Бракът ни се разпадна, защото съпругът ми е по-млад от мен и искаше да имаме деца. Аз обаче отказах да бъда стара майка. Не смятам, че е честно спрямо бебето. Уважавам всички, които го правят, но това не е за мен", заяви тя пред изданието. По нейни думи по-скоро е готова да става баба. "Родих сина ми на 19, той сега е на 32 години и вече съм готова за внуци", коментира актрисата.

Припомняме, че през лятото на 2023 г. Вергара и Манганиело публикуваха в социалните мрежи общо изявление за раздялата. То гласеше: "Учтиво молим за уважение към личния ни живот в този момент. Ние все още се уважаваме, но навлизаме в нов етап от живота си".

Два дни по-късно Манганиело подаде молба за развод, като посочи "непреодолими различия" като причина за разтрогването на брака. Оттогава насам двамата са продължили напред и вече имат нови половинки. Джо се среща с актрисата Кейтлин О'Конър, докато звездата от "Модерно семейство" бе забелязана в компанията на хирурга Джъстин Салиман, пише Дир.бг.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене