Превърни завистта във вдъхновение – една от 7-те стъпки към успеха

Наръчникът на Рокси Нафуси за позитивен живот я превръща в кралицата на манифестирането

“Някой някога ви е казал, че не можете да имате всичко. Аз съм тук, за да ви кажа, че можете.” Това казва Рокси Нафуси, наричана кралицата на манифестирането (психологическа техника).

В “Заяви намеренията си” тя предлага 7 изпитани стъпки, с които по думите ѝ всеки може да постигне мечтите си:

1. Знай какво точно искаш.

2. Освободи се от страха и съмненията.

3. Синхронизирай действията с намерението си.

4. Премини през изпитите на Вселената.

5. Развий чувство на благодарност (без условия).

6. Превърни завистта във вдъхновение.

7. Довери се на Вселената.

Тези стъпки наистина действат независимо дали човек иска да намери сродната си душа, да открие перфектната работа, или просто да постигне вътрешен мир и увереност. Авторката, която е консултант по личностно развитие, е убедена в силата им, защото ги е изпитала върху себе си.

Личният ѝ път с манифестирането започва през 2018 година. “По това време бях достигнала дъното, борех се със зависимост, нямах перспективи за работа или кариера и бях в капана на цикъл от токсични взаимоотношения”, разказва Нафуси в интервю за сп. Thought Economics. Тогава приятелка ѝ казва за подкаст за манифестиране и слушайки го, авторката достига до прозрение: проявлението зависи от самооценката. “Липсата на това беше насочила живота ми в грешната посока”, установява Нафуси. Вдъхновена, тя изчита много информация по темата от различни мислители, философи и успели хора. Опирайки се на техните концепции, разработва своя собствен метод от 7 изпитани стъпки.

“Когато помоля хората да отбележат желаните от тях приходи за следващата седмица или година, около 95% избират цифри, които смятат за “реалистични”. Те не смеят да споделят мечтите си, възпирани от вътрешните си съмнения”, установява авторката. Затова предлага в книгата си техники, с които всеки може да преодолее страховете и недоверието си.

Така и тя достига до успеха си, който според Нафуси “трябва да бъде състояние, в което живеем, а не просто далечна цел, която преследваме”. Затова и книгата ѝ “Заяви намеренията си” (изд. “Хермес”), е определена от “Файненшъл Таймс” като “пътна карта за по-позитивен живот”.

Преди да се превърне в “кралицата на манифестирането”, Рокси Нафуси пише статии за престижни дамски списания като “Вог”, “Грация” и “Мари Клер” и е популярно лице в светските среди и нощните клубове на Лондон. Имала е връзки с известни личности, сред които Хари Стайлс - актьора и певец от английската група “Уан Дайрекшън”.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
5 необичайни причини, заради които не успявате да отслабнете
Зомбинг и бенчинг – наръчник на модерната връзка
Елинистическа философия - радетелка на личното щастие, а не на универсалната истина
8 ползи от рисуването за мозъка
Ретрограден Плутон - изкореняване на стари модели на поведение

Напишете дума/думи за търсене