Бившата на Кание Уест живее с призрак

Джулия Фокс разкрива, че има олтар в мазето си, посветен на призрака.  
Снимка: Instagram/@juliafox

Бившата приятелка на Кание Уест моделът Джулия Фокс разкри, че не само вярва в духове, но и има един в дома си. Тя обясни, че когато е обмисляла дали да купи новата си къща, е усетила, че има свръхестествени сили там, съобщи тя в интервю с Vulture. 

"Имаше цял олтар посветен на духа, който живее в дома.", споделя тя за първия път, в който е посетила мазето на къщата." Тя разказва, че дори преди това е знаела, че там има свръхестествен обитател, защото всеки път щом е била в къщата, изживяването е било магическо, мистично и по случайност - винаги по време на пълнолуние. 

"Вярвам в други измерения", допълни тя. Моделът заяви, че призракът, чието име е Красота, бди над нея и сина й. "Тя е господарката на дома", обясни Фокс.

Животът привидно имитира изкуството, защото Фокс беше в Парк Сити тази седмица за филмовия фестивал Сънданс, за да рекламира новия си филм "Присъствие". Той е с участието на Фокс и Луси Лиу и проследява семейство, което се мести в нов дом, в който живеят свръхестествени същества.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Най-големите грешки в секса
Вибраторът – пръв приятел на мъжа
Хакери опитаха да препродадат билети за концертите на Тейлър Суифт
Това е осиновената българска дъщеря на Силви Вартан
Съпругата на Гунди към актьора, изиграл мъжа ѝ: Удари ме ток - на един кадър сякаш бе той

Напишете дума/думи за търсене