Емили Тротинетката подкара кола

КАДЪР: Инстаграм/emily.mills.75

Емили, известна с прозвището си "Тротинетката", изглежда смята официално да се раздели с него. От снимки в инстаграм профила ѝ става ясно, че ѝ предстои скоро да вземе шофьорска книжка. 

"От Варна до Бургас - само за 2 часа. Емили с колата ...", така описва тя снимките си зад волана. 

Дни по-рано Емили се похвали, че е взела успешно вътрешния си изпит по теория и че предстои на 1 февруари да се яви на изпит в ДАИ. 

Познатият като Емили Тротинетката Даниел Йорданов, Петко Караилиев-Чеченеца и Тодор Чалъков-Тошо Куката са обвинени в хулиганство с изключителен цинизъм за заснетото видео, в което 20-годишният Денислав Делчев е вързан като куче в пловдивски мол, а тримата му подхвърлят различни предмети, за да им ги носи. Дават му и команди като „Дай лапа!" Записът беше направен на 3 април 2023 година. Тротинетката, Чеченеца и Куката бяха задържани 2 дни по-късно и изкараха по близо 2 месеца в ареста. Сега подсъдим заедно с тях е Стоян Карапанов, който убедил момчето да участва в клипа.

Още от избухването на скандала Тротинетката, Чеченеца и Куката твърдят, че Денислав Делчев сам е искал да има роля във видеото, за да стане известен като тях.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене