Робърт де Ниро за бащинството на 80: Да стана татко отново е страхотно

Робърт де Ниро споделя, че е много развълнуван от това отново да е баща. 
Снимка:Twitter/@witty_sam

"На 80 да стана татко отново е страхотно", сподели Робърт де Ниро, който е изключително развълнуван от факта, че му се е родило още едно дете. Актьорът, който наскоро бе номиниран за работата си в "Убийци на цветната луна", наскоро обсъди родителството и колко трогателно е да го преживяваш на 80. В интервю за списание AARP, той разказа за новото попълнение в живота му.

"Всичко, което ме натоварва, изчезва, щом я погледна", каза той за 9-месечното си момиченце Джия. Тя е плод на любовта му с Тифани Чен. За малката Джия той допълни още,че погледът й е невероятен." Не знам как ще се трансформира с годините, но е много интересно да я наблюдавам как расте и се променя", казва той. Де Ниро и приятелката му посрещнаха дъщеря си миналата година. През последните месеци той говори за бащинството и хвали отдадеността на Чен като майка.

По-рано пред The Guardian Робърт разкри, че родителството не става по-лесно, без значение колко пъти ще преминеш през него. "То е такова, каквото е, но всичко е наред", споделя актьорът.

Джия е седмото дете на Робърт де Ниро, предава dir.bg. Най-голямото му е на 52 години и е от актрисата Дрена де Ниро.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене