Мистър Пенис с рекорд на "Гинес" у нас

Джеймс успява с рекорда въпреки трудностите в различните държави

Британецът Джеймс Дик кара ски в 30 държави за месец, спусна се и в България 

Британец влезе в Книгата на рекордите "Гинес" с каране на ски в България!

В началото на годината Джеймс Дик си поставя за цел да се спусне по хълмовете на 30 държави за по-малко от 30 дни. Предишното върхово постижение е каране на ски в 17 държави за 21 дни.

Мистър Пенис (бел. ред - фамилията му Дик разговорно се използва за мъжки полов орган) обявява, че страната ни е една от дестинациите, които ще му помогнат името му да бъде вписано в "Гинес".

"Ще летя до България, а след това се прибирам. На следващия ден ще бъда в Гърция, след това в Северна Македония, Черна гора, Сърбия, Хърватия, Румъния и Босна", разкрива плановете си по-рано този месец Дик. Гостуването му у нас преминава инкогнито, като малцина разбират, че Джеймс се бори за рекорд, затова не привлича огромно внимание към идването в родна планина.

Британецът успешно завършва предизвикателството си в Шотландия, като рекордът му до последно е под въпрос. Причината е, че заради топлото време на Острова има шанс да не успее да се спусне по размекната писта. В крайна сметка времето е на негова страна и влиза в "Гинес".

"Става все по-трудно да се достигне до всяка държава, защото на някои места липсва сняг, има разстояния за пътуване, не можете да шофирате през различни страни", описва трудностите си Джеймс.

Авантюристът е в Исландия по време на последното вулканично изригване близо до град Гриндавик в югозападния регион на страната.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене