Защо Кейт Мидълтън не пожела децата й да я посетят в болницата?

Неслучайно Кейт Мидълтън избра трите ѝ деца - принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи - да не я посещават в болницата, докато се възстановява от коремна операция.  

42-годишната Мидълтън беше изписана от болницата в понеделник, след като прекара близо две седмици, възстановявайки се от планирана коремна операция. Макар че принц Уилям посети съпругата си по време на 13-дневния ѝ престой в частната лондонска клиника след операцията на 16 януари, трите им деца не пътуваха, за да видят майка си.

"Не мисля, че тя искаше да прави от това по-голям проблем, отколкото вече беше", каза кралският експерт Ингрид Сюард. Съобщава се, че Мидълтън и съпругът й принц Уилям са решили, че е най-добре да „защитят" децата си, „за да предотвратят безпокойството".

Вместо това Кейт остана свързана с децата си чрез FaceTime, което двамата с Уилям редовно правят, когато са далеч от тях по време на кралските обиколки.

Политика е на деца да не се разрешава да посещават Лондонската клиника без разрешение от самата болница с оглед на безопасността на пациентите и за да се ограничат инфекции.

След като в понеделник бе изписана от болницата, Кейт се върна спокойно в Аделаида Котидж, частната резиденция на семейството близо до замъка Уиндзор, и се събра с трите си деца.

Дворецът Кенсингтън заявява, че принцеса Кейт "бележи добър напредък", и добавя, че тя и принц Уилям са благодарни на медицинския ѝ екип, "особено на отдадените медицински сестри".

Тъй като принцесата на Уелс започна продължителното си възстановяване, не се очаква тя да възобнови публичните си задължения поне до Великден и ще разчита на подкрепата на родителите си Карол и Майкъл Мидълтън, сестра си Пипа Мидълтън и дългогодишната бавачка на децата Мария Тереза Турион Борало.

Сплотеният семеен кръг е готов да осигури необходимите грижи и помощ, за да може тя да се излекува, а принц Уилям е начело на инициативата. 41-годишният принц на Уелс освободи календара си, за да бъде до съпругата си през този период.

Въпреки че децата на Мидълтън не посетиха болничната стая на майка си, Кейт Мидълтън беше посетена от крал Чарлз миналата седмица.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене