Деми Мур разкри какво е състоянието на Брус Уилис

Брус Уилис и Деми Мур КАДЪР: Туитър/@ZonaFrancaMX

По време на представянето на новото си предаване "Feud: The Swans", Мур сподели актуална информация за здравето на Уилис. Въпреки че Брус Уилис и Деми Мур се развеждат преди повече от 20 години, те остават близки, пише CNN.

"Мисля, че като се имат предвид обстоятелствата, той се справя много добре", каза Мур по време на участие в "Добро утро, Америка".

През 2022 г. беше обявено, че Уилис ще се оттегли от кариерата си поради когнитивни проблеми. Оттогава той бе диагностициран с фронтотемпорална деменция (ФТД), която е прогресивно мозъчно заболяване.

Мур и Уилис се развеждат през 2000 г., но имат общи три дъщери: Румър, Скаут и Талула.

"Това, което ще кажа, е това, което казвам на моите деца, а именно, че е важно просто да ги бъдем там, където са, и да не забравим маловажните неща", каза Мур в предаването "GMA". "Защото в това се крие голяма красота на живота, в сладостта, любовта и радостта."

През годините бившата двойка продължава приятелски да споделя семейните си преживявания. Уилис е женен повече от 16 години за Ема Хеминг Уилис, с която има две малки дъщери - Мейбъл и Евелин, пише Вести.бг.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене