Благо Джизъса опроверга раздялата с любимата си Ивана, като публикува снимка

Благой Георгиев публикува снимка с дъщерята на Ванко 1 Ивана Главчева в инстаграм профила си.

Благой Георгиев публикува снимка с дъщерята на Ванко 1 Ивана Главчева в инстаграм профила си. С това опроверга слуховете, че са се разделили.

Преди дни бившият национален футболист излезе с официално обръщение относно клевети, които засягат любовния му живот. Георгиев опроверга категорично слуховете, че се разделя с половинката си Ивана.

"Чудех се въобще дали трябва да правя това видео, но най-накрая реших да споделя и аз какво мисля, защото в последните две-три седмици доста помия се изля върху мене, върху моята половинка и моето семейство. Чух какви ли не съчинения, разкази, преразкази на свободни теми се изписаха. Искам само едно нещо да кажа - това е пълна лъжа", заяви Георгиев.

"Абе хора, занимавайте се с вашите си работи, с вашия си живот, гледайте си във вашата градина. Престанете да се занимавате с хора, които нямат нищо общо с вас. Моля Ви! И особено се обръщам към сериозните медии, които в пикови часове също споделят тази "новина". Проверете я, ако искате, имате ми телефона, звъннете ми. Ще ви вдигна, ще ви кажа, че няма такова нещо. Стига с тези измислици! Още по-дразнещо е, че се намесват и други хора".

Благо Джизъса подкрепи думите си със снимка в социалните мрежи.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене