Бритни Спиърс обяснява защо краката й са криви

Бритни Спиърс КАДЪР: Инстаграм/britneyspears

Бритни Спиърс няма филтър за феновете си. Американската суперзвезда обясни защо краката ѝ са толкова криви, публикувайки снимка в Инстаграм в понеделник, 5 февруари.

"Както виждате, десният ми крак е напълно различен от левия - каза тя - дясната страна представлява мъжката ви страна. Аз съм доста силна и солидна от тази страна".

"Счупвала съм лявата си страна три пъти. Това е женската ми страна", продължи тя. Коляното ми става изключително подуто, така че ми е трудно да ходя балансирано. Странно е, защото никога не съм усещала колко небалансирана съм, когато танцувам."

"Не съм съвършена и се надявам, че никой от нас не е такъв. Ето защо изучаването на тялото ми по нови и различни начини всеки ден поддържа очите ми малко по-отворени и готови да се учат."

Името на Бритни Спиърс отново попадна на първите страници на вестниците. В разгара на концерт бившият ѝ приятел Джъстин Тимбърлейк изригна: "Бих искал да използвам възможността да се извиня... ", насочвайки се директно към певицата, която разказа в мемоарите си, че я е принудил да направи аборт, когато са били заедно, предаде БГНЕС

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
На какво вреди фелациото
Защо крал Чарлз пътува навсякъде с поръчкова тоалетна чиния и плюшено мече?
Искате да сте красиви и здрави? Опитайте тези етерични масла
Измъчената поетеса Тейлър Суифт възпя страданието си в любовта с двоен албум шедьовър (Видео)
4 стъпки до сбъдването на мечта

Напишете дума/думи за търсене