Латинка Петрова дала назаем 10 000 долара, но така и не си ги получила

И на 80 Латинка Петрова играе рап

Дала парите на приятели, те забравили да й ги върнат

"Преди известно време си дадох всички пари - около 10 000 долара, на приятели, но те не ми ги върнаха." Това каза за "България днес" Латинка Петрова. Ветеранката на Сатирата, която наскоро навърши 80, не е забравила случката, но не заради изгубените пари, а заради изгубеното доверие. "Не прощавам обида от близък човек и предателство. Предадеш ли ме веднъж, за мен си затворена страница", категорична е именитата комедиантка.

Доброто сърце на Лоти, както я наричат в съсловието, било причина да се трогне от драмата в семейството на тези хора, в чието приятелство вярвала непоколебимо. "Те звъннаха да ми кажат, че остават на улицата, но било въпрос на дни да си стъпят на краката. Веднага им занесох сумата", спомня си най-известното рекламно лице в България.

"Не успях да си върна парите", разкри за вестника Латинка Петрова. Единственият повод за радост, подчертава най-добрата приятелка на Георги Парцалев в гилдията, е само това, че безвъзвратната загуба на 10-те хиляди долара не се отразила фатално на семейния им бюджет със съпруга й - известния оперен певец Красимир Джонгалов.

Още по темата четете тук.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
На какво вреди фелациото
Защо крал Чарлз пътува навсякъде с поръчкова тоалетна чиния и плюшено мече?
Искате да сте красиви и здрави? Опитайте тези етерични масла
Измъчената поетеса Тейлър Суифт възпя страданието си в любовта с двоен албум шедьовър (Видео)
4 стъпки до сбъдването на мечта

Напишете дума/думи за търсене