Евгени и Валерия живеят заедно

*Ергените на Би Ти Ви се събраха за "Пулсът на танца"

*Двамата са се нанесли в апартамента на музиканта в Пловдив

Най-одумваната светска двойка в последните няколко месеца - ергенът Евгени и победителката в шоуто Валерия, са заедно и не са се разделяли. Това научи "България Днес" от сигурен източник. В последните няколко седмици се появиха слухове, че чаровната моделка и къдравият пианист са се разделили. Това обаче изобщо не е вярно. А дори има и друга новина. От съвсем скоро ергенът и кучелюбката Валерия вече живеят под един покрив. Двойката е свила любовно гнездо в дома на музиканта в родния му Пловдив.

Звездната двойка се появи заедно и на премиерата на новия филм "Пулсът на танца". Събитието уважи и първият ерген на България - Виктор Стоянов. Той обаче бе без половинка, тъй като наскоро се раздели с голямата си любов Мария.

Евгени и Валерия демонстрираха наистина близки отношения, като не се отделяха един от друг. Това накара мнозина да зашушукат, че както са тръгнали нещата, двамата може и да се оженят. Слухове за подобна възможност вече се появиха няколко пъти в публичното пространство. Имаше дори спекулации за сватба през миналото лято, но засега ергенът и възлюбената му не са се венчали.

Повече по темата четете в "България днес".

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
На какво вреди фелациото
Защо крал Чарлз пътува навсякъде с поръчкова тоалетна чиния и плюшено мече?
Искате да сте красиви и здрави? Опитайте тези етерични масла
Измъчената поетеса Тейлър Суифт възпя страданието си в любовта с двоен албум шедьовър (Видео)
4 стъпки до сбъдването на мечта

Напишете дума/думи за търсене