Ъшър ще изпълни най-големите си хитове на "Супербоул" в Лас Вегас

Ъшър

С избрани песни от 30-годишната си кариера носителят на "Грами" Ъшър ще взриви публиката по време на шоуто на полувремето на "Супербоул" в Лас Вегас. R&B изпълнителят, каза, че неговото 13-минутно изпълнение ще включва също каране на ролери, съобщава Reuters. Той не разкри и кой ще се изяви с него на сцената, но потвърди, че няма да е сам. През годините музикантът направи доста успешни колоборации, а феновете вече предполагат кои ще бъдат включени в бъдещата изява.

След издаването на дебютния си албум през 1994 г. 45-годишният певец е продал над 80 милиона записи по целия свят и е спечелил осем награди Грами.
"Супербоул" ще отбележи поредното пето партньорство между Националната футболна лига и продуцента Джей Зи. През 2023 г. звезда на шоуто беше Риана. 

58-ият "Супербоул" ще се проведе на "Алиджънт стейдиъм" в Лас Вегас на 11 февруари 2024 г. Един срещу друг в решаващия двубой тази неделя ще се изправят отборите на "Канзас Сити" и "Сан Франциско Фортинайнърс".

По всяка вероятност той ще бъде и най-скъпият. 7 милиона долара е средната цена на 30-секунден рекламен спот по време на грандиозното шоу, съобщи БТА.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
На какво вреди фелациото
Защо крал Чарлз пътува навсякъде с поръчкова тоалетна чиния и плюшено мече?
Искате да сте красиви и здрави? Опитайте тези етерични масла
Измъчената поетеса Тейлър Суифт възпя страданието си в любовта с двоен албум шедьовър (Видео)
4 стъпки до сбъдването на мечта

Напишете дума/думи за търсене