Най-сексапилната баба влиза в "Един за друг"

Тунингованата гримьорка Христина ще участва в шоуто с половинката си - Ивайло от "Фермата"

Най-сексапилната баба в България влиза в най-романтичното шоу - "Един за друг".

Става дума за гримьорката Христина Герасимова. Мацката, която гони 50-те години, има зашеметяващ външен вид и може да сложи в джоба си дори и два пъти по-млади от нея девойки.

Баба, ама секси...
Баба, ама секси...

За да изглежда по този начин, Христина се подлага на корекции. Разбира се, майсторката на макиажа изпъква с едни гърди пред останалите, за което спомага силиконът в пазвите й.

С половинката си Ивайло
С половинката си Ивайло

Христина ще влезе в шоуто, което ще е водено от Мария Игнатова и Емо Чолаков, с половинката си Ивайло. Съпругът на сочената за най-сексапилна баба вече има опит в риалити форматите. Ивайло Герасимов бе част от "Фермата" през 2021 г. и отпадна на крачка от големия финал.

Христина е доста по-възрастна от партньора си. Силиконовата бомба има пораснала дъщеря, която преди години я направи баба. За Ивайло пък бракът с Христина е номер 3.

Христина има огромен бюст
Христина има огромен бюст

Тунингованата брюнетка редовно се грижи за външния вид на топмацки като шефката на силиконките Мариана Маринова, плеймейтката Деси Димитрова, певицата Бони и редица миски.

Ивайло от своя страна е работил не за кого да е, а за бай-бързия човек в света - Юсеин Болт. Риалити героят е управлявал заведения в Лондон, а едно от тях е на световния рекордьор на 100 и 200 метра.

"Сървайвърът" Ивайло също влиза в шоуто
"Сървайвърът" Ивайло също влиза в шоуто

Семейство Герасимови няма да бъдат единствената позната двойка в "Един за друг". В шоуто влиза Ивайло Крушарски, който изгря в първия сезон на "Сървайвър" след завръщането му на екран, и любимата му Ваня. Разликата между двамата в годините също е голяма - тя е на 46, а той на 30.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Лев Толстой: Щастието не зависи от външните неща, а от начина, по който го виждаме
Бейби бумър нокти. Какво представлява тази тенденция в маникюра?
Характеристики на 5-те вида лидери
Ефектът Ромео и Жулиета - отнася ли се за вас?
Лъчезар Чоткин е големият победител в Hell's Kitchen

Напишете дума/думи за търсене