Лоренцо запозна Софка с поредната снаха

Софка се срещна с младите влюбени и им даде благословията си

Катерина, заради която наследникът на Маринова отмени сватбата си, се харесала на ромската перла

Синът на Софи Маринова - Лоренцо, пак е хлътнал до уши и влюбен в поредната си изгора. Наследникът на ромската перла допреди няколко месеца бе сгоден за комшийката си от Етрополе Мария, но в последния момент реши да отмени сватбата. А причината бе появата на друга девойка в живота му.

Още тогава "България Днес" първи писа, че новата на Лоренцо се казва Катерина. Изглежда, романсът между забъркващия се постоянно в проблеми син на Софка и изгората му продължава. Даже нещата стават по-сериозни. Преди дни Лоренцо е запознал майка си с поредната си половинка, видя "България Днес".

Лоренцо сменя гаджетата често
Лоренцо сменя гаджетата често

Както винаги, ромската перла е останала възхитена от "снахичката" и много я харесала. Именно Софка качи снимка на младите влюбени, под която постави едно сърчице. Маринова била категорична, че Катерина има ангелско лице и е точно за наследника й.

Никога досега ромската перла не е казвала лоша дума за някое от завоеванията на сина си. Софка по принцип гледа да не се меси в живота на единствения си наследник. Но Лоренцо много държи майка му да изкаже мнението си за по-сериозните му гаджета. Точно поради тази причина младият певец, който наскоро не е избухнал с песен, изчаква да види как ще се развият отношенията му с девойките и чак тогава ги среща с популярната си майка.

Софка се надявала, че с Катерина Лоренцо ще спре да се забърка в проблеми и скандали. Мацката до единствения наследник на Маринова се стремяла да го пази от "приятели", които го тикат по лошия път, по който бе тръгнал.

А дано!

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Никол Кидман с ограничителна заповед срещу папарак, нападнат от бащата на Тейлър Суифт
Отпускат 25 милиона лева за българските култура и изкуство
Ал Пачино и Зендая са сред актьорите, които ще обявяват печелившите на Оскарите
Християна Лоизу чака бебе, обяви новината в ефир

Напишете дума/думи за търсене