В ролята на Емили Торн... Стелла Ангелова

Нейната философия е: „Животът е кратък, живей бурно или си стой вкъщи". Тя е точно толкова безупречна, безкомпромисна и педантична към танците и каскадите, в които участва. Тялото й е перфектно силно и изваяно талантливо. Тя е Стелла Ангелова, българската звезда, танците на която Мадона предпочита и по която Ник от Backstreet Boys е хлътвал. Стелла дублира Емили Ван Камп - актрисата, която изиграва Емили Торн от хитовия сериал по Нова „Отмъщението". Какъв танц е животът й - Стелла разкри специално за NovaNews.bg.

В кои сцени от „Отмъщението" замествате Емили?

Стелла: Замествам Емили Ван Камп в целия първи сезон на „Отмъщението", както и в първия епизод на втория сезон. Страхотно е да се работи с нея, а това, че се е занимавала с танци й помогна много с хореографията на бойните сцени. Но любимите ми епизоди, по които сме работили, са „Лоялност", „Съмнение" и последният епизод „Разплащане".

Кои други филмови звезди сте дублирали, освен Емили в „Отмъщението"?
Стелла: Дублирала съм и в „Аватар". Всъщност участвах още от самото начало, при оформяне на движенията на нави. Имаше много прослушвания в търсене на идеалните хора, пасващи с движенията на навите. И така на мен ми се обади Гарет Уорън (координатор на каскадите), беше ми обяснено какво Джеймс Камерън е написал и вложил. Заведоха ме в студиото, снимаха движенията ми, а аз се почувствах много творчески. Бях първият нает каскадьор за този филм. Така започна „Аватар" за мен. Това е най-големият проект, в който съм била включвана! Освен това, съм работила в трети и четвърти сезон на ТВ шоуто „Истинска кръв", дублирайки героинята на Деби Пелт. Участвала съм и в „Трансформърс" 2.

Участвате в Spanish lesson на Мадона. Как се работи със звезда от нейния ранг? Какво си казахте с нея?
Стелла: Срещали сме се с Мадона няколко пъти преди участието ми в Spanish lesson. Тя беше добра приятелка на Рики Мартин и идваше да гледа концертите му. В крайна сметка тя нае неговия екип за следващото си световно турне. Когато правехме Spanish lesson, тя не беше на снимачната площадка. Бяхме само аз и целият снимачен екип на сцената в Холивуд. Мадона беше видяла всички прослушани танцьори и хареса мен най-много. Тя винаги има последната дума.

Как се чувствахте, докато работехте с Рики Мартин и момчетата от Backstreet Boys?
Стелла: Да си в окото на бурята - такова беше усещането от опита ми с Рики Мартин, от пътуванията навсякъде по света с екип от 150 души, 24 буса и два самолета... Беше лудо, секси, жестоко! Забавлявах се ужасно много и всичко това ме промени към по-добро. Обичам да танцувам! На един от концертите на открито имаше 250 000 зрители по улиците на Буенос Айрес. Енергията, която те ти дават, е като наркотик! Танцувах толкова вдъхновено, че сякаш летях... Все още поддържам връзка с всички хора от екипа на Рики Мартин. Излизаме често заедно. Наричаме се едни други „Семейство La Vida Loca".

Работатата с Backstreet Boys беше толкова отдавна... Партньор ми беше Ник от групата, той беше на 17 по онова време и си падна по мен, беше сладко. Още се виждам с Кевин, защото той се ожени за една от моите приятелки танцьорки. Хауи идваше с екипа на Рики Мартин след концертите, много земен човек е. Добри времена бяха...

Цялото интервю със Стелла Ангелова прочетете на NovaNews.bg

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Подкаст: Нели Хаджийска: Благодарна съм на "старата" Нели, без нея нямаше да стигна до тук
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници

Напишете дума/думи за търсене