Жена започна да ражда по време на концерт на Пинк (Видео)

Жена започна да ражда на концерт на Пинк в Бостън
Снимка: Twitter/@ploutooz

Жена от Ню Йорк вече е майка на здраво момченце, след като внезапно започна да ражда на концерт на Пинк в Бостън. 

Анджела Мърсър е в 31-та седмица, когато пътува от Олбъни миналата седмица, за да види изпълнението на звездата във Фенуей Парк. Това съобщават от болницата Brigham and Women, в която тя ражда. Жената е на пътуване, за да отпразнува рождения ден на майка си Барбара, но нещата не се случват по план. 

Малко след като пристига на мястото на концерта, Мърсър осъзнава, че получава контракции. След като се обажда на лекаря си, тя е посъветвана да отиде в болница, но не й е лесно да стигне до там. Жените се опитват да намерят превоз до Brigham and Women's, но се затрудняват заради трафика, причинен от концерта. Те избират да вървят пеша до болницата, която е на малко повече от километър и половина от Фенуей Парк.

„Тя и нейното семейство решиха, че най-бързият начин да стигнат до Brigham and Women's е да вървят пеша. Облечени в концертните си тоалети, те стигнаха до нашата болница, където Анджела по-късно роди сина си в NICU на Brigham", написа болницата, цитирана от Peeple. 

В изявление новата майка каза, че тя и съпругът й Ейс са невероятно благодарни на изключителния екип в болницата. И въпреки че семейството не успя да се наслади на концерта, те казват, че са получили най-големия подарък – здраво момченце. От болницата наричат бебето Ейсън най-новият и най-млад фен на Пинк.

Пинк спря концерта си след като жена започна да ражда Кадър: Youtube/ Vampyr Rock
  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
4 стъпки до сбъдването на мечта
Ванга предсказва на Латинка Петрова, че ще срещне мъж без пукнат лев, сега двамата празнуват златна сватба
Малки неща, които ни пречат да отслабнем
Сашо Кадиев и годеницата му вдигат малка сватба - само с най-близките
Цветница е! Бъдете здрави и пъстри!

Напишете дума/думи за търсене