Георги Милков става част от трупа за Деня на любовта

Блестящият Георги Милков СНИМКА: Велислав Николов

Васил Найденов, Азис, Алекс Сърчаджиева сред звездите, които работят навръх празника

Станах част от трупа!, така журналистът на “24 часа” Георги Милков обяви участието си в спектакъла “Орфей и Дионисий” тази вечер от 19 ч в Централния военен клуб. В името на общественото спокойствие ще уточня, че нито ще пея, нито ще свиря на сцената. За танцуване пък и дума да не става!, уверява той. Всички тези изкуства са запазени за виртуозите - внуците на Панчо Владигеров Александър и Константин Владигерови, проф. Галина Апостолова (пиано) и Томислав Вичев (пиано), Веса Тонова (примабалерина и хореограф), както и Светлана Иванова (сопрано). А Милков ще чете отделни разкази от книгата си “Истории от ръчния багаж”.

Звездите определено харесват Деня на любовта и виното, след като с такъв ентусиазъм се включват в концерти и представления точно тази вечер имена като Васил Найденов, Александра Сърчаджиева, Стефан Вълдобрев, Мариус Куркински, Азис.

Освен романтичен 14 февруари още е Ден на лозаря и Ден на археолога. Независимо кой от празниците ще изберете да празнувате, със сигурност тази вечер ще има за всеки по нещо - от концерти на любими изпълнители до вълнуващи, а и смешни представления.

Своите големи хитове, посветени на любовта, Васил Найденов ще изпълни тази вечер в столичен клуб от 20 ч. Свилен Ноев, Георги Георгиев и Даниел Петров от “Остава” ще направят традиционния си концерт за Св. Валентин, който ще е полуакустичен, в столичен бар от 21 ч. Руши също ще изпълни големите си хитове от 22,30 ч, а Азис ще пее от 23 ч.

Васил Найденов
Васил Найденов

“Да празнуваме Св. Валентин, Трифон Зарезан и живота” е мотото на концерта на Стефан Вълдобрев и “Обичайните заподозрени”, който ще е от 22,30 ч.

Вера Шандел, Ангел Заберски Трио и балет “Нова” ще отбележат Деня на влюбените с концерта French and Love Cabaret. Никола Симеонов и Ивайло Петров от Cool Den ще забият от 21 ч в софийски бар, а дъщерята на Юлиан Вергов - Алена, ще пуска в столичен клуб музика от 70-те чак до 2000 година.

За любителите на театъра също има голям избор. Мариус Куркински ще представи на Открита сцена “Сълза и смях” сборния си моноспектакъл по всички свои досегашни представления, който е създаден по повод неговата 50-годишнина.

Мариус Куркински на сцената
СНИМКА: ВЛАДИМИР СТОЯНОВ
Мариус Куркински на сцената СНИМКА: ВЛАДИМИР СТОЯНОВ

Александра Сърчаджиева ще изиграе продължението на моноспектакъла си, което се казва “На живо и отвъд това”. Тя отново е на сцената с Радена Вълканова, както и при първия спектакъл. Автор на текста е Яна Борисова.

Александра Сърчаджиева
Александра Сърчаджиева

Стендъп комедиантите от “Комеди клуба” в София ще излязат на сцената на зала 1 на НДК.

По традиция театър “Българска армия” на 14 февруари предлага билет срещу целувка - тоест билет за двама на цената на един за представления от програмата за февруари, март, април и май.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене