Водещата Наталия Симеонова: Няма да се връщам в телевизията

Наталия Симеонова се бори срещу домашното насилие

Мануела Малеева сама ме потърси да ми разкаже живота си

"Засега не смятам да се връщам в телевизията!" Това обяви пред "България Днес" водещата Наталия Симеонова по повод слуховете, че отново ще има свое шоу в БНТ.

В предаването на Георги Любенов "Денят започва" Наталия показа интервю с Мануела Малеева, в което тенисистката признава, че е била жертва на домашно насилие.

Мануела Малеева
Мануела Малеева

"Бях се зарекла да не взимам повече интервюта в живота си, но Георги Любенов ме убеди, че каузата си заслужава и трябва да се популяризира", казва дамата от "Море от любов" по повод домашното насилие.

Симеонова от 2005 година се бори срещу домашното насилие и влага всичките си сили в превенцията на тази порочна практика. Относно рождения се ден тя казва:

"Както всяка година напоследък празнувам рождения си ден по различно време с различни хора. Той вече започна, но тепърва предстоят празненства. Предпочитам да го празнувам с по един човек, с когото можем да се наговорим, отколкото да правя някакво грандиозно парти".

Преди дни Симеонова се прибра от Тоскана с дъщеря си Виктория.

"Една седмица бяхме заедно и бяхме много щастливи. Вики много обича Флоренция още от ученичка", допълва водещата.

Дъщерята на Симеонова е завършила Италианския лицей в София и е голям поклонник на художника Караваджо. Двете са изкарали празника по техния си начин - по момичешки.

"Иначе рождения си ден ще го карам още доста време на 4 очи с различни мои приятели и приятелки", казва Симеонова, за която годините са само цифра.

"Да, моята възраст става все по-внушителна, но какво от това", пита тя и добавя: "Аз съм на 54 години и се отнасям абсолютно спокойно към възрастта си. Остарявам абсолютно естествено."

Водещата не желае да разочарова почитателите си, ако я срещнат на пазара или някъде по-неглиже, но това е реалността за нея и тя не се притеснява.

"Аз съм такава, каквато съм. Мисля, че човек трябва да се отнася спокойно към възрастта си и да не внася излишни драми, защото няма смисъл", добавя Наталия.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Христос воскресе, скъпи читатели!
Подкаст: Криели от Деси Бакърджиева, че прапрабаба й била актриса, разбрала от учебник във ВИТИЗ
Натурални продукти за справяне със стомашните проблеми
10 невероятни първи дами, които засенчват съпрузите си (галерия)
Ангелите си имат професии

Напишете дума/думи за търсене