Шарлопова грабна млада плът! Вдовицата загърби миналото

Млад левент си залюби вдовицата на милионера Стефан Шарлопов, Бояна Шарлопова. Новият мъж е 36-годишен приключенец, който носи същото име на покойният съпруг - Стефан. 

 Блондинката, която с всяка изминала година става по-секси, се похвали с новото си любовно завоевание. Тя публикува снимка, как се е гушнала в мъж. Проверка на в. „Уикенд" показа, че атлетичният мачо е на 36 години и е родом от Шумен.

Разликата във възрастта им с Бояна е 11 години в нейна полза, но това не притеснява нито един от двамата. Стефан живеел за мига и се наслаждавал, че до себе си има заможна жена, която може да си плати сама екзотичните почивки. Двамата в момента отдъхват на Филипините, откъдето Бояна залива социалните мрежи със секси снимки.

Стефан е коренно различен от олигарха – доста по-млад, атлетичен, авантюрист, с провокативна визия. Припомняме, че бизнесменът Шарлопов издъхна преди точно 6 години. Малко след кончината му вдовицата се залюби с шофьора си, с когото спеше в продължение на над 5 години, но упорито криеше, че е с него. Милионерката и шофьорът често пътуваха на почивки, които плащаше вдовицата на Шарлопов.

Изглежда Бояна най-после се е наситила на служителя си и вече се люби с приключенеца, който има туристическа агенция и е обиколил всички по-интересни дестинации по света. Стефан най-често организира пътувания до Намибия, Исландия, Виетнам, Мадагаскар, Того, Киргизстан, Фарьорските острови, Мадейра и Филипинските острови. Всички тях е посетил по няколко пъти, а вече е запалил и Бояна, която също обмисля да попътува.

Именно на поредното организирано приключение го придружава Бояна – двамата са на супер романтична екскурзия на Филипините, откъдето вдовицата се похвали със серия от фотоси.

„В момента се чувствам обичана и обичам. Хормоните на щастие – допамин и серотонин, са във високи нива. Не съм с шофьора си, нито с бодигарда. Не искам да афиширам засега човека до себе си, не искам да му причинявам това. Когато дойде моментът, ще го направя", разкри в интервю Шарлопова в края на миналата година.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Христос воскресе, скъпи читатели!
Подкаст: Криели от Деси Бакърджиева, че прапрабаба й била актриса, разбрала от учебник във ВИТИЗ
Натурални продукти за справяне със стомашните проблеми
10 невероятни първи дами, които засенчват съпрузите си (галерия)
Ангелите си имат професии

Напишете дума/думи за търсене