Мис Силикон 2023 Карина Атанасова: Катрин е нагла! Реши, че е над закона!

Много глупава постъпка, трябваше да се извини още след първия път, когато караше с превишена скорост 

"Катрин Йорданова трябва да си понесе последствията. Тя изнагля, като реши, че е над закона, и даде лош пример на младите хора."

Това заяви пред "България Днес" Мис Силикон 2023 Карина Атанасова по повод заловената преди дни дрогирана с кокаин зад волана силиконка Катрин Йорданова. Изкусителката е била спряна за рутинна проверка от полицията и при извършен полеви тест за наркотици дала положитетелна проба за кокаин.

Карина била близка с арестуваната силиконка
Карина била близка с арестуваната силиконка

Силиконката е сгащена в столичния квартал "Студентски град" и задържана за 24 часа в ареста. От полицията съобщиха, че последвалата кръвна проба, дадена от Катрин в Окръжна болница, се оказва положителна. Това означава, че ако бъде осъдена, я грозят до 3 години затвор.

Това не е първото нарушение на 23-годишната Катрин. През януари Йорданова снима клип как кара с 256 км/ч по автомагистрала "Тракия". А преди дни пак се е хвали как шофира с превишена скорост, този път в градски условия и със стикер от Народното събрание.

"Много глупава постъпка от страна на Катрин. Лично се познаваме и бяхме в близки отношения. Не е лош човек и не очаквах подобно нещо от нея", сподели пред вестника Атанасова.

Йорданова на няколко пъти издразни обществото с поведението си
Йорданова на няколко пъти издразни обществото с поведението си

По думите й Йорданова е трябвало да се извини публично още първия път, когато е била сгащена да кара с превишена скорост.

"Опитва се да застане срещу закона, но няма да й се получи. След като я хванаха да кара с превишена скорост, тя се снима как да препуска с над 200 километра и каза през цяла България, че не й пука. Много лош пример дава на младите момичета", каза Атанасова.

Три години затвор грозят Катрин
Три години затвор грозят Катрин

Шефката на силиконките Мариана Маринова остава в недоумение защо Катрин се представя за Мис Силикон.

"Не разбирам защо навсякъде представят това момиче като Мис Силикон, при положение че тя никога не е печелила конкурса. Катрин участва през 2022 г., когато взе специална награда, каквито получават всички участнички. Същата година короната в конкурса спечели Жасмина Стоичкова", заяви Маринова.

Мариана Маринова: Не е печелила конкурса
Мариана Маринова: Не е печелила конкурса

Като човек, който води здравословен начин на живот, всекидневно спортува и се храни балансирано, Мариана сподели, че остро осъжда употребата на алкохол и наркотици зад волана.

"Не мога да приема безразсъдството на хората да се качват в колата надрусани и пияни, а още повече че в нашата държава разни лапетии пропагандират, че това е модерно. Шест години съм живяла във Венецуела и Колумбия, откъдето произлиза кокаинът. Уж държави от Третия свят, но там да взимаш наркотици не само не е престижно, ами това се случва в най-ниските слоеве на обществото и те превръща в деградант и упадък. Смятам, че у нас обществото трябва да изхвърля подобни хора", категорична е шефката на силиконките.

Твърдо против употребата на алкохол и наркотици зад волана е и Мис Плеймейт 2019 Михаела Тодорова.

Михаела Тодорова: Осъждам шофирането след наркотици
Михаела Тодорова: Осъждам шофирането след наркотици

"Не познавам Катрин и не искам да коментирам постъпката й. Това, което мога да кажа, е, че осъждам шофирането след употреба на алкохол и наркотици. Виждате какъв ужас се твори по пътищата. Трябва да се кара внимателно, в трезво състояние. Никога не съм си позволила да се кача зад волана, след като съм пила, а наркотици не употребявам", заяви Тодорова.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене