Арнолд пак ще се прави на Конан

Не само че Арнолд Шварценегер ще пресъздаде легендарния си герой Конан отново на голям екран, ами обещава визията на лентата много да се доближава до тази във филма „300".

Един от последните екшън герои се завърна към киното след осем години в политиката, през които беше губернатор на Калифорния. Арни ще обуе отново сандалите на прословутия си персонаж 29 години след премиерата на „Конан Разрушителят".

65-годишният актьор споделя пред MTV News, че се е вдъхновил за визията на филма "Легендата на Конан" от „300" на режисьора Зак Снайдер.
"Развълнуван съм, че нещата започнаха да придобиват някакви очертания, защото досаждам на Юнивърсъл Студио от известно време. Важното нещо, свързано с проекта за Конар, е да се получи първокласен филм и да се третира със същото уважение като „300" и други велики филми. Не съм заинтересован от лента, в която хвърчат безсмислено глави, крака, отсечени от мечове. Публиката вече е много по-придирчива. Те възприемат „Спайдърмен", „Супермен", „Железният човек" и „Непобедимите" като обикновени екшън филми. Нагледали са се на всичко. Затова, когато отидат да гледат филм за „Конан", те ще очакват да е нещо невиждано."

В плановете на Арнолд за бъдещи филми намират място нов филм за Терминатора и „Тризнаци", което е продължение на комедията „Близнаци" от 1988 година.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката
Извратената истина за това защо жените казват „да“ на секса, когато имат предвид „не“

Напишете дума/думи за търсене