Порнозвездата Диана Габровска с ягоди и вино във ваната. Ето с кого празнуват Свети Валентин известните

Диана Габровска

Звездите си разменят цветя, целувки, шоколади и наздравици

На 14 февруари най-известните влюбени посрещнаха празника на любовта с половинките си. На тази дата двойките изразяват обичта си един към друг, като си изпращат поздравителни картички, цветя, шоколади и подаръци с формата на сърце.

Само преди минути първата българска порнозвезда Диана Габровска показа как прекарва празника на любовта. Тя се кисне във вана с пяна. В едната ръка държи чаша с червено вино, а с другата похапва ягоди.

Българският Франк Синатра Васил Петров успя да разтопи сърцето на специалната си дама с голямата класика за празника - шоколад! Жената до него Маргарита получи специални лакомства на клечки от бутикова сладкарница.

Васил Петров и Марги се глезят със сладко
Васил Петров и Марги се глезят със сладко

Ваня и Евгения Джаферович също отбелязаха пламенните си чувства с разходка в специален тоалет. Влюбените се награбиха за снимка, а съпругата на Ваня Евгения бе в специална тематична премяна. Младата булка нахлузи пуловер на сърца и червена чантичка, а Ваня й приготви специална закуска във формата на сърце.

Ваня и Евгения Джаферович показват любовта си
Ваня и Евгения Джаферович показват любовта си

Преслава обаче заложи на друг цвят и... климат! Фолкпеперудката се премени вместо в пуловер в розов бански на екзотична почивка с мъжа си. Гълъбчетата празнуват февруарския празник на плажа и любовта им е по-топла от всякога!

Преслава избра розовото
Преслава избра розовото

Българската инфлуенсърка Валери Йорданова също предпочете скъпарска почивка за деня на любовта. Тя и половинката й Мартин пият луксозно шампанско в Дубай и се глезят с горещи вани, пълни с листенца от рози. "Обичайте се всеки ден", написа Валери в своя инстаграм профил.

Валери Йорданова празнува грандиозно
Валери Йорданова празнува грандиозно

"Животът става прекрасен, когато пречупваш света около теб през призмата на любовта. Виното има същия ефект. Наздраве! За любовта", написа в мрежата певицата Галена. Хитовата изпълнителка поздрави последователите си със сърчице само за тях, както и специални сърцати очила.

Галена сложи ефектни очила
Галена сложи ефектни очила

Половинката от дуета Алекс и Влади, красавицата Влади, чукна 9 години с приятеля си навръх деня на влюбените. Тя и рапърът Йънг Биби Йънг посетиха романтичен комплекс в Пампорово за случая и отбелязаха празника с балони и рози.

Влади и половинката й празнуват годишнина
Влади и половинката й празнуват годишнина

Диона не сподели за кого се е барнала, но показа чисто червен официален тоалет с ефектна шапка и дяволско червило в тон. "Честит празник", написа певицата на последователите си.

Диона се издокара в червено
Диона се издокара в червено

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Христос воскресе, скъпи читатели!
Подкаст: Криели от Деси Бакърджиева, че прапрабаба й била актриса, разбрала от учебник във ВИТИЗ
Натурални продукти за справяне със стомашните проблеми
10 невероятни първи дами, които засенчват съпрузите си (галерия)
Ангелите си имат професии

Напишете дума/думи за търсене