Шарън Стоун: Твърде известна съм, за да летя с нормална авиокомпания

Шарън Стоун
Снимка: Инстаграм

В откровено интервю за новия брой на списание InStyle актрисата Шарън Стоун разкри с какви трудности се сблъсква една холивудска звезда, разполагаща с огромно богатство.

65-годишната актриса от хитовата еротична лента "Първичен инстинкт", чието състояние се оценява на 60 милиона долара, обясни, че е "много скъпо да бъдеш известен" и че от хора като нея се очаква всеки път да плаща сметките за вечеря.

Носителката на "Златен глобус" каза, че нейната популярност е толкова голяма, че вече не може да "лети с полет на Delta". Тя се оплака, че е твърде известна, за да лети с нормална авиокомпания.

"Поне сега хората разбират, че Дженифър Лорънс не може просто ей така да се качи на самолет. Никол Кидман не може да лети с Delta. Шарън Стоун също не може да го направи, независимо дали снима много филми или не", сподели актрисата.

Освен това й се налагало постоянно да наема хора, които да се грижат за това тя винаги да изглежда стилна и други, които да се грижат за безопасността й, предаде Дир.бг

"Много е скъпо да си известен. Излизате на вечеря и на масата има 15 души и кой мислите получава сметката? Всеки път плащате за вечеря по 3000 долара" разказва Стоун.

Звездата постоянно имала разходи, които се разпределяли между дома и персонала си - от рекламните си служители до охрана и гримьори.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене