Приятелка гледа Григор как бие в Ротердам, Димитров вече със 700 мача в АТП

Григор Димитров . КАДЪР: Инстаграм/grigordimitrov

Григор Димитров натупа за трети пореден път един от най-неудобните си съперници и се класира за 1/4-финалите на турнира в Ротердам.

Най-добрият български тенисист отстрани 6:3, 7:5 Мартон Фучович. След мача в зала “Ахой” бившият №3 в света призна, че преди години е бил толкова разочарован от загубите си от унгареца, че не е искал изобщо да говори с него, но сега нещата са различни.

Двамата даже се поздравиха след едно разиграване по време на мача.

Зад треньора Дани Валверду и физиотерапевта Никола Мароа по време на мачовете на Григор седи една от добрите приятелки на Димитров. Файе София Николополу е известна в модните среди и социалните мрежи като Файе Николов и държи бутика Inluxurywetrust, който продава предимно стоки на Louis Vuitton. Григор и Файе неотдавна бяха в една компания в Милано и не пропуснаха възможността да се позабавляват.

Димитров вече има 700 изиграни мача във веригата на АТП (425 победи, 275 загуби), а в следващия кръг в Ротердам очаква Александър Шевченко. Руснакът, който от този сезон представя Казахстан, донякъде изненадващо спечели 6:4, 1:6, 6:3 от Холгер Руне (Дан). Шевченко е финалист от турнира в Мец миналата година, а в момента е №57 в света.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Великденски вицове и смешки
Има ли връзка между Христос и египетските пирамиди?
Христос воскресе, скъпи читатели!
Честито Възкресение Христово!
Подкаст: Криели от Деси Бакърджиева, че прапрабаба й била актриса, разбрала от учебник във ВИТИЗ

Напишете дума/думи за търсене