Уил Смит ще играе ветеран от войната в Ирак в екшън трилъра "Sugar Bandits"

"Sugar Bandits" беше обявен за първи път още през 2013 г., когато Universal разработваше филма Снимка: Pixabay

Уил Смит добави още едно горещо заглавие към списъка си с предстоящи проекти, след като подписа договор с актьорския състав на екшън трилър "Sugar Bandits", пише Variety.
Базиран на книгата на Чък Хоган "Дяволи в изгнание", трилърът е посветен на ветеран от войната в Ирак, който се обединява с екип от колеги ветерани, за да се насочи към търговията с наркотици в Бостън. Хоган - чийто сценарий включва "Градът" и "Щамът" (на който е съавтор с Гийермо дел Торо) - е автор на сценария.
Смит и Джон Моун ще продуцират чрез Westbrook Studios под надзора на Райън Шимазаки; Стюарт Форд ще продуцира за AGC Studios, която финансира изцяло филма; а Ричард Абате ("13 часа", "От нулата") ще продуцира за 3 Arts Entertainment.

"Захарни бандити" е последният филм на Смит, чийто последен голям филм - и първият след скандалния му шамар на Оскарите - беше "Еманципация" на Антоан Фукуа, който беше продаден на Apple TV+ в Кан за рекордната за пазара сделка от 120 милиона долара, но не успя да окаже значително влияние при стартирането. Освен това той има неозаглавен четвърти филм за "Лоши момчета", който все още е в процес на производство, заедно с предстоящото продължение на зомби хита "Аз съм легенда", в което ще участва Майкъл Б. Джордан и Смит ще се превъплъти в ролята си от оригинала от 2007 г. (но ще използва алтернативната сцена на финала в DVD-то, в която героят му живее).

"Sugar Bandits" беше обявен за първи път още през 2013 г., когато Universal разработваше филма.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Малки неща, които ни пречат да отслабнем
Сашо Кадиев и годеницата му вдигат малка сватба - само с най-близките
Цветница е! Бъдете здрави и пъстри!
5 необичайни причини, заради които не успявате да отслабнете
Зомбинг и бенчинг – наръчник на модерната връзка

Напишете дума/думи за търсене